26.1.13

Στη Λάρισα παρατάσσουν τη Δευτέρα τα τρακτέρ τους οι Θεσσαλοί αγρότες...


Στους δρόμους βγαίνουν το πρωί της Δευτέρας οι αγρότες της Θεσσαλίας, οι οποίοι αποφάσισαν να κατεβούν στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, παρατάσσοντας τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα. Εκεί θα αποφασίσουν για την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεών τους.

Η...
απόφαση ελήφθη νωρίτερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, σε σύσκεψη εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων και Ενωτικών Ομοσπονδιών Συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο μεταξύ, το πρωί, αγρότες από την Ημαθία απέκλεισαν συμβολικά για περίπου μία ώρα την Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας. Την ίδια ώρα, αγρότες της Δράμας παραμένουν με τα τρακτέρ τους σε τρία σημεία της εθνικής οδού Δράμας - Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του «Σκαρή», στη Μαυρολεύκη και στη διασταύρωση των Κοκκινογείων, χωρίς όμως να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι αγρότες έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στη αυριανή πανελλαδική συνέλευση του κλάδου που θα γίνει στον Πλαταμώνα Πιερίας για τον συντονισμό των κινητοποιήσεων σε επίπεδο Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Νωρίτερα το Σάββατο, οι αγρότες του νομού Ημαθίας προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κουλούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: