21.1.13

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΒΗΜΑτος: Προστατεύουν αυτόν που τους προστάτευσε...

Σαφείς αιχμές κατά του ΒΗΜΑτος αφήνει με χθεσινή ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας την ενόχληση του κόμματος για τον πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας.

Αναλυτικά:

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις ... τελευταίες τρεις μέρες τη φιλότιμη προσπάθεια της διαπλοκής να παρουσιάσει ως...

...μεγαλειώδη "επιστροφή", το αξιοθρήνητο παραλήρημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Πέμπτη στη Βουλή.

Σήμερα, μάλιστα, κάνουν ένα βήμα παραπάνω. Διαπιστώνουν ότι στον ιστό της Λίστας Λάγκαρντ βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-EKM. Κατανοούμε την αγωνία τους να προστατεύσουν αυτόν που τους προστάτευσε επί 14 μήνες, αλλά θα τους προτείναμε στο σπίτι του κρεμασμένου να μη μιλάνε για σκοινί.

Η ηθική και πολιτική καταρράκωση του πολιτικού προσωπικού που υπηρέτησε το διεφθαρμένο σύστημα διαπλοκής και ανομίας δεν είναι ανατάξιμη, ο λαός τους πήρε χαμπάρι.

Σχόλιο  : Η αλήθεια είναι ότι ο τόσο αβανταδόρικος τίτλος του ΒΗΜΑτος υπέρ του Βενιζέλου μόνο γέλια προκάλεσε και ξεγύμνωσε τις διαθέσεις της εφημερίδας.

Από την άλλη όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει και να αποδείξει ότι ο Βενιζέλος προστάτευσε το ΒΗΜΑ ή οποιονδήποτε άλλον για 14 μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων ως υπουργός Οικονομικών δεν έκανε τίποτα για τη λίστα Λαγκάρντ.

parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: