9.1.13

Έφοδος της Αστυνομίας στη βίλα Αμαλία (ΒΙΝΤΕΟ)...

Με έφοδο της Αστυνομίας στο κτήριο έληξε η κατάληψη στη βίλα Αμαλία, η οποία ξεκίνησε νωρίς το πρωί από περίπου 40 άτομα.
Οι αστυνομικοί δε συνάντησαν αντίσταση κατά την έφοδο, ενώ οι νεαροί που...
ήταν μέσα συνελήφθησαν.

Δεκάδες άτομα έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Βικτωρίας, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους καταληψίες της βίλας "Αμαλία", αλλά δεν μπορούν να πλησιάσουν στο σημείο, λόγω του ότι οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή δεν επιτρέπουν την πρόσβαση.

Περίπου 30 άτομα έχουν συγκεντρωθεί, μέχρι στιγμής, στην πλατεία Βικτωρίας, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους καταληψίες της βίλας "Αμαλία", αλλά δεν μπορούν να πλησιάσουν στο σημείο, λόγω του ότι οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή δεν επιτρέπουν την πρόσβαση. Οι καταληψίες έχουν εγκαταστήσει μεγάφωνα από τα οποία καλούν τον κόσμο στη συγκέντρωση.

Ολα ξεκίνησαν στις 7.30 όταν περίπου 80 άτομα με αντιασφυξιογόνες μάσκες έφτασαν στο κτήριο της οδού Αχαρνών και Χέιδεν και επιτέθηκαν στη διμοιρία που βρισκόταν από έξω για φύλαξη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι νεαροί χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και ενώ οι μισοί συμπλέκονταν με τους αστυνομικούς, οι υπόλοιποι κατάφεραν να ξανακαταλάβουν τη βίλα...
Δειτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: