5.1.13

Παπαδημούλης: Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπορεί να διαπιστώσει πότε αφαιρέθηκαν τα ονόματα από τη λίστα ...

"Εξ όσων γνωρίζω η υπηρεσία της ΕΛΑΣ δεν έχει κληθεί να γνωμοδοτήσει σχετικά"...
«Το Σώμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαθέτει τα μέσα και την τεχνογνωσία για να διαπιστωθεί με ακρίβεια πότε...
αφαιρέθηκαν τα ονόματα των συγγενών Παπακωνσταντίνου από τη λίστα Λαγκαρντ» τόνισε στον...
ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης. Τονισε ωστόσο, ότι εξ όσων γνωρίζει, η υπηρεσία της ΕΛΑΣ δεν εχει κληθεί να γνωμοδοτήσει σχετικά.

Την περασμένη εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τη διερεύνηση των ποινικών ευθυνών των κ. Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

«Ξέρω ποιος έχει κάνει την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ» φέρεται να δήλωσε στο μεταξύ σε στενό κύκλο συνομιλητών του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, ο πρώην υπουργός Οικονομικών επιμένει ότι η αλλοίωση δεν έγινε από εκείνον, αλλά έγινε σε μεταγενέστερο χρόνο, δείχνοντας έτσι στην κατεύθυνση του κ. Διώτη ή του κ. Βενιζέλου.

Στο μεταξύ, για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος καλούνται να δώσουν εξηγήσεις, ως ύποπτοι, συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι ήταν δικαιούχοι και συνδικαιούχοι των τραπεζικών λογαριασμών τα αρχεία των οποίων αφαιρέθηκαν από τη λίστα Λαγκάρντ.

Λήξαν θεωρεί το ζήτημα της συμμετοχής της Ελένης Παπακωνσταντίνου, εξαδέλφης του πρώην υπουργού Οικονομικών ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Τάκης Αθανασόπουλος.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: