17.1.13

Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να «ρίξει» την κυβέρνηση (BINTEO)...

Παπαδημούλης: "Εχετε ευθυνες κύριε πρόεδρε".
Χαλβατζής: "Κάναμε την πρόταση να υπάρξουν 4 κάλπες και 4 ψηφοδέλτια για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση"...
«Δεν έχω ανάγκη προστασίας, ούτε εγώ, ούτε το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε ο Ευ. Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής και μίλησε για πολιτική σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την κοινοβουλευτική διαδικασία διερεύνησης ευθυνών γύρω από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
«Ο Αγιος Αντώνιος φαίνεται ότι...

δεν έχει διδάξει τίποτα τους συναδέρφους του ΣΥΡΙΖΑ» είπε και κατηγόρισε για «πολιτική αθλιότητα» την αξιωματική αντιπολίτευση, η οποία αποσκοπεί να «ρίξει» την κυβέρνηση .

«Συμφωνούμε με τις τέσσερις κάλπες και την ψήφο κατά πρόσωπο», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος. «Αφήστε όσο χρόνο θέλουν να πάρουν τα προς παραπομπή πρόσωπα, αλλά να αφήσουμε τη δυνατότητα στους βουλευτές να ομιλήσουν. Πρέπει να εξαντληθεί ο κατάλογος σε δύο συνεδριάσεις ώστε να μπορέσει ο λαός να μάθει ακριβώς για πιο λόγο ζητάμε την παραπομπή των συγκεκριμένων προσώπων», είπε ο κ. Καμμένος.

«Προσωπικές αιχμές ότι "έχετε ευθύνες κύριε πρόεδρε" το προεδρείο το αντικρούει», απάντησε στα λεγόμενα του κ. Παπαδημούλη, ο πρόεδρος της βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, Δημήτρης Παπαδημούλης εξέφρασε την αντίθεση του κόμματος στη διαδικασία της ψηφοφορίας και πρότεινε να γίνει μία ψηφοφορία, με ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο θα περιλαμβάνονται τα τέσσερα προτεινόμενα προς έρευνα πρόσωπα.

«Κάναμε την προταση να υπάρξουν 4 κάλπες και 4 ψηφοδέλτια για κάθε συγκεκριμένη περίπτωση» σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής και πρόσθεσε: «Δεν έχουμε αυταπάτες ότι με όποια διαδικασία θα διαλευκανθούν τα πράγματα. Δεν έχουμε αυταπάτες ότι με την παραπομπή κάποιων ανθρώπων θα λυθούν τα προβλήματα».




Δεν υπάρχουν σχόλια: