16.1.13

Παλεύουμε για να μην πουληθεί το ΤΤ...

Tο ΚΚΕ θα παλέψει για τα συμφέροντα των 3.200 οικογενειών των εργαζομένων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο , τονισε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του κόμματος, Αλ. Παπαρήγα, μιλώντας στη συγκέντρωση των απεργών του Τ.Τ.

Η κυρια Παπαρήγα κάλεσε τους εργαζόμενους να... μην μπουν στη «λογική της διαίρεσης και της υποδιαίρεσης», καθώς όπως είπε η λογική που μπορεί «κάτι να διασώσει» είναι «ή όλα ή τίποτα». «Νοιαζόμαστε και για εσάς και για τους μικρομετόχους, το Τ.Τ. δεν έχει τους μετόχους που επένδυαν στην τράπεζα για να πάρουν δάνεια να κάνουν επιχειρήσεις, πλοία ή να κερδοσκοπήσουν», σημείωσε η κ. Παπαρήγα.

Πρόσθεσε ακόμη ότι οι συγχωνεύσεις δεν είναι εύκολες γιατί υπάρχουν π.χ. ανταγωνισμοί μεταξύ των τραπεζών και επισήμανε ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν «τις όποιες οργανωτικές ή τεχνικές δυσκολίες».

«Μπορεί να περάσετε ένα μεταβατικό στάδιο σχετικής αυτονομίας, αφού τεμαχίσουν το ΤΤ σε “καλό” και “κακό”- αυτό θα είναι σύντομο και μεταβατικό στάδιο, μην υποκύψετε και σταματήσετε τον αγώνα πιστεύοντας ότι η μεταβατική φάση θα σας σώσει», συνέχισε η γενική γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

«Καμία υποχώρηση, αγώνες, συμπεράσματα, κοινή δράση να μην σας διχάσουν και να μην σας παραπλανήσουν. Θα είμαστε μαζί σας από λόγους αρχής και όχι συγκυριακά για να μας συμπαθήσετε», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: