28.1.13

Άλλαξε χρώμα μπουρνούζι ο Πάγκαλος!...


Δεν χαμπαριάζει από κρύο ο Πάγκαλος.
Φόρεσε το μπλε αυτή τη φορά, μπουρνουζάκι του κι όχι το ξεβαμμένο κόκκινο που έκανε αρνητική εντύπωση την προηγούμενη φορά, και πήγε στη λίμνη Βουλιαγμένης για να ρίξει τις βουτιές του.

Ο ...
πρώην υπουργός κατέφθασε με υπηρεσιακό όχημα κατά τις 2.30 το μεσημέρι.

Εισήλθε στον χώρο, έβγαλε το μπλε μπουρνούζι που φορούσε και μπήκε κατευθείαν στη λίμνη για τη μεσημβρινή του βουτιά. Εκανε τις ασκήσεις του για περίπου τριάντα λεπτά, ενώ συνομίλησε και με δυο ακόμα λουόμενους που έκαναν και εκείνοι το μπάνιο μέσα στη λίμνη.

Ο πρώην αντιπρόεδρος ήταν κρυωμένος, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να απολαύσει τη χειμερινή του συνήθεια. Άλλωστε, τα ιαματικά νερά της λίμνης πιθανότατα να βελτίωναν και την κατάσταση της υγείας του εξαφανίζοντας το κρύωμά του.

Κατά τις 3 βγήκε από την λίμνη, φόρεσε το μπουρνούζι του και έναν λευκό σκούφο, σκούπισε τη μύτη του, καθώς η ταλαιπωρία από το συνάχι ήταν εμφανής, και έσπευσε να μπει αμέσως στο αυτοκίνητο που τον έφερε, για να επιστρέψει στην οικία του, που βρίσκεται στην περιοχή της Σαρωνίδας.

Αυτή η τρίτη επίσκεψή του στη λίμνη της Βουλιαγμένης μπορεί να μην το ίδιο επεισοδιακή με τις δυο προηγούμενες, αλλά ήταν εξίσου -αν όχι περισσότερο- εντυπωσιακή!...
www.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: