8.1.13

Αποφασίζουν αρχηγό ...


Το μεσημέρι σήμερα συνεδριάζουν οι αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες βουλευτές και στελέχη προκειμένου να συμφωνήσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Κυρίαρχο θέμα αποτελεί σαφώς το ... πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας, με πιθανή-αλλά καθόλου βεβαία- την περίπτωση να υπάρξει μια ιδιότυπη «δυαρχία» με τον Χρήστο Ζώη να αναλαμβάνει την ηγεσία του νέου κόμματος και τον Κώστα Μαρκόπουλο την ηγεσία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Από τα βασικά σημεία διαφωνίας, επίσης, φέρεται να είναι η φυσιογνωμία του νέου κόμματος, αν δηλαδή θα αφήνει γέφυρες συνεννόησης μελλοντικά και με τον Αντώνη Σαμαρά και σε τι βαθμό.

Νοικιάζουν γραφεία

Στη σημερινή συνάντηση θα αποφασιστούν ποια κεντρικά γραφεία της Κίνησης που θα δημιουργηθεί (με στόχο αργότερα να μετεξελιχθεί σε κόμμα), με υποψήφια διαμερίσματα στο Μοναστηράκι και σε δρόμο κάθετο στην Πανεπιστημίου.

Υπενθυμίζεται ότι από τους ΑΝΕΛΛ έχουν αποχωρήσει για τη δημιουργία της συγκεκριμένης Κίνησης τέσσερις βουλευτές, ενώ μαζί τους συμπορεύεται και ο διαγραφείς από τη ΝΔ Νίκος Σταυρογιάννης. Συζητήσεις γίνονται, σύμφωνα με τις πληροφορίες και με τους άλλους δυο βουλευτές που διέγραψε ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά και με ακόμη δυο που εξακολουθούν και ανήκουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: