27.1.13

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και σήμερα...



Bροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια και στο Αιγαίο, και χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα καθώς και... σε πεδινές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και κυρίως της Θράκης όπου τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά, περιμένουμε σήμερα, Κυριακή 27 Ιανουαρίου. Χιονοπτώσεις είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν στη Θάσο και στη Σαμοθράκη, ενώ αργά το βράδυ οι βροχές θα περιοριστούν κυρίως στο Νότιο και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από -7 έως 0 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία και στον Έβρο, από -3 έως 7 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 1 έως 5 βαθμούς στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και από 7 έως 12 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια δε θα ξεπεράσει τους 7. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις και αρκετό κρύο, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 6 με 7 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι.



protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: