24.1.13

Άφησαν τον Διαμαντόπουλο και έπιασαν τον Καραγιαννίδη...




Στην αντεπίθεση μετά το φιάσκο του βίντεο με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, επιχειρεί να περάσει η Συγγρού.

Η Ν.Δ. επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή Χρ. Καραγιαννίδη, ο οποίος φέρεται να... τάχθηκε κατά την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή υπέρ της αποχώρησης της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ, τη μονομερή διαγραφή χρέους και την κρατικοποίηση οργανισμών όπως ο ΟΤΕ.

Η Ν.Δ. βρήκε την αφορμή να μιλήσει για ΣΥΡΙΖΑ «Εξωτερικού», αναφερόμενη σε όσα δηλώνει από τις ΗΠΑ ο Αλέξης Τσίπρας, και ΣΥΡΙΖΑ «Εσωτερικού» και κάλεσε την Κουμουνδούρου να ξεκαθαρίσει αν οι θέσεις που εξέφρασε ο Χρ. Καραγιαννίδης είναι επίσημες θέσεις του κόμματος.

Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του βουλευτή έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας. «Συνειδητά, εγκλωβισμένοι σε μια αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική, η ΝΔ και η κυβέρνηση συστηματικά επιλέγουν να μην αντιπαρατίθενται επί της ουσίας με την αξιωματική αντιπολίτευση», σημείωσε και πρόσθεσε: «Μοναδικό τους “επιχείρημα” είναι η λάσπη και τα ψέματα, μόνο τους εργαλείο η διαστρέβλωση των δηλώσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, νομίζοντας ότι έτσι μπορούν να κρύψουν τις συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής στην πλειοψηφία της κοινωνίας και τα όσα σχεδιάζουν για το μέλλον».

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: