15.1.13

Καλύτερα στην υγεία του, ο Πανταζής...



Ο Λευτέρης Πανταζής μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας σε ιδιωτική κλινική στο Φάληρο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου.

Τις τελευταίες ημέρες, ο λαϊκός τραγουδιστής δεν αισθανόταν καλά, ενώ... τα σημάδια της υπερκόπωσης είχαν φανεί από την περασμένη εβδομάδα, οπότε και λιποθύμησε μέσα στο καμαρίνι του λίγη ώρα μετά την εμφάνισή του στον «Βοτανικό», όπου εμφανίζεται μαζί με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου. Τότε, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Από την αρχή του προγράμματος ένιωθα αδιαθεσία, αλλά δεν ήθελα να αφήσω στη μέση το πρόγραμμα και να φύγω. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή ζαλιζόμουν και με δυσκολία πήγα στο καμαρίνι. Ζήτησα νερό, αλλά μέχρι να μου το φέρουν, λιποθύμησα. Δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς. Μόλις συνήλθα, τους είδα όλους πάνω από το κεφάλι μου και έπειτα κοιμήθηκα στον καναπέ. Μετά με φέρανε στο σπίτι και είμαι στο κρεβάτι εδώ και μια εβδομάδα».

Ο Λευτέρης Πανταζής, αυτή τη φορά, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και φαίνεται ότι είναι καλύτερα στην υγεία του. Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Espresso», ο ξάδερφος του τραγουδιστή Λευτέρης Παγκοζίδης, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, είπε: «Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει προγραμματισμένες εξετάσεις, αφού ήταν κρυωμένος. Ένιωσε μια αδιαθεσία».

Στο πλευρό του, βρίσκονται όλοι οι δικοί του άνθρωποι, συγγενείς και φίλοι.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: