16.1.13

Πρωτάρης ο ντεντέκτιβ...


...του "καμμένου" κοσμηματοπώλη...
Ο 45χρονος αρχιφύλακας της κρατικής ασφάλειας, που έκανε τον ντετέκτιβ για λογαριασμό γνωστού κοσμηματοπώλη που παρακολουθούσε τη γυναίκα του, την πάτησε σαν... πρωτάρης.
Από την παρατηρητικότητα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου και των αστυνομικών της συνοδείας του, σύμφωνα με την «Δημοκρατία», το μεροκάματο του βγήκε... ξινό, ενώ στον εισαγγελέα κατέληξε κατηγορούμενος και ο διάσημος τηλε-χρυσοχόος.

Ιστορία σίγουρα για ταινία, αλλά βασιζόμενη σε αληθινά περιστατικά στους πολύβουους δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία σχετικά με το συμβάν «παρακολούθησης» του προέδρου των «ΑΝ.ΕΛ.», η προανάκριση αποκάλυψε ιδιωτική υπόθεση βγαλμένη μέσα από τα σαλόνια της αστικής τάξης. Σύμφωνα πάντα με την ΕΛ.ΑΣ αστυνομικοί της συνοδευτικής ασφάλειας του κ. Καμμένου κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους τη Δευτέρα το πρωί θεώρησαν ύποπτη μοτοσικλέτα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας και, αφού την ακινητοποίησαν, διαπίστωσαν ότι ο οδηγός ήταν ο 45χρονος αρχιφύλακας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, προέκυψε ότι ο αρχιφύλακας εργαζόταν για λογαριασμού του επιχειρηματία και γνωστού τηλεοπτικού αργυροχρυσοχόου ο οποίος εδώ και χρόνια παρουσιάζει εκπομπές τηλεμάρκετινγκ σε πολλά κανάλια της χώρας. Ο αστυνομικός ήταν επιφορτισμένος στην υπηρεσία του να φυλάει γνωστό εφοπλιστή και στα κενά έκανε «μεροκάματο» και για τον κοσμηματοπώλη έχοντας αναλάβει την παρακολούθηση της γυναίκας του.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του αστυνομικού και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία βιντεοκάμερα, δύο μαγνητόφωνα δημοσιογραφικού τύπου, επτά ψηφιακοί και οπτικοακουστικοί δίσκοι κι ένα κυνηγετικό όπλο, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Ο αρχιφύλακας και ο επιχειρηματίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗ: "Δημοκρατία"

Δεν υπάρχουν σχόλια: