17.1.13

«Ο ΣΥΡΙΖΑ σάς προστάτεψε! Θα πρεπε να ντρέπεστε»...

Κακλαμάνης:  "Διχάζετε τον ελληνικό λαό"...
«Και η παράταξή μας αλλά και εγώ προσωπικά απεχθάνομαι το φανατισμό και πιστεύω ότι όποιος λειτουργεί με απωθημένα, κάνει λάθη», είπε στην αρχή της ομιλίας του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης ανέφερε: «Θα έλεγα στον...
κ. Κακλαμάνη να ξαναδεί την ομιλία του γιατί είναι ένα μνημείο φανατισμού εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ».

Και είπε: «Ήσασταν και πρόεδρος της Βουλής και πρέπει να σέβεστε» όταν ο Απ. Κακλαμάνης τον διέκοψε. Τόνισε ότι για τη συρρίκνωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά το μνημόνιο και οι υπογραφές που έβαζαν.

«Ο πρώην υπουργός δεν έπεισε. Ακόμη κι αν δεχθούμε όλους τους ισχυρισμούς, γιατί δεν μάζεψε και επί των ημερών του ένα ευρώ…», είπε για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
«Ο κ. Βενιζέλος δεν δέχεται καν ότι έχει πολιτικές ευθύνες. Ζητά φωτοστέφανο, να του δώσουμε και βραβείο», ανέφερε για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Και τόνισε: «Θα θέλαμε να είναι απόφαση του Προεδρείου αυτό που προτείναμε, να ψηφίζουν και στις τέσσερις κάλπες οι βουλευτές όποιο ψηφοδέλτιο θέλουν.

Εμείς θα ψηφίσουμε σε όλες τις κάλπες, αυτό που πιστεύουμε σωστό. Όλους μας κρίνει ο ελληνικός λαός και ο καθένας κρίνεται από το ποδαράκι του».

Ο κ. Κακλαμάνης πάντως παίρνοντας το λόγο είπε «Διχάζετε τον ελληνικό λαό. Δεν θα σας επιτρέψουμε να τον διχάσετε» ενώ ο κ. Παπαδημούλης επανέλαβε ότι λέγονται ανακρίβειες και ότι δεν σκοπεύει να τον παρακολουθήσει. «Εδώ δεν είναι καφενείο, είναι η Βουλή» είπε ο κ. Κακλαμάνης και ζήτησε από τον κ. Παπαδημούλη να του διευκρινίσει ποιες είναι οι ανακρίβειες. «Είναι ανακρίβεια οι κατηγορίες για το περιστατικό στους Αγίους Αναργύρους και αυτού που συνέβη σε εσάς. Άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ σας προστάτεψαν και είναι ντροπή να τα λέτε αυτά»...
trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: