9.1.13

Ποιος είναι ο άγνωστος στη φωτογραφία με την Νταϊάνα...


Πρόκειται για τον Ανταμ Ράσελ, εκτροφέα ελαφιών και κρυφά ερωτευμένο μαζί της...
Εντύπωση είχε προκαλέσει αδημοσίευτη φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε νεαρή ηλικία, στη διάρκεια ενός ταξιδιού σε σαλέ στην Ελβετία. Στη φωτογραφία, εικονίζεται ένας...
άγνωστος άνδρας να καρατάει στην αγκαλιά του την πριγκίπισσα. Τώρα αποκαλύπτεται ότι ήταν ένας νεαρός εκτροφέας ελαφιών, «θαυμαστής» της Νταϊάνα, ο οποίος ποτέ δεν της αποκάλυψε τον έρωτά του.

Ο άνδρας δεν είναι ούτε ο Ρόρι Σκοτ -φλερτ της Νταϊάνα εκείνη την εποχή-, ούτε ένας από τους στενότερους φίλους της, ο Τζέιμς Κολθέρστ, ο οποίος, μάλιστα, έχει μιλήσει στο παρελθόν για ένα ταξίδι για σκι με την Νταϊάνα.

Ούτε, όμως, και ο αδελφός της Νταϊάνα, ο κόμης Σπένσερ, όπως είχε θεωρηθεί.

Ο άνδρας που εικονίζεται στην φωτογραφία που φέρει πάνω τη φράση «Να μη δημοσιευτεί» είναι ένας εκτροφέας ελαφιών, ο Άνταμ Ράσελ.

Ο Ράσελ, δισέγγονος του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Στάνλεϊ Μπάλντουιν, ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης εκείνη την εποχή.

Σύμφωνα με τον βιογράφο του παλατιού, Άντριου Μόρτον και συγγραφέα βιβλίου για την Νταϊάνα, οι δυο τους βρέθηκαν για σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Όπως αναφέρει ο Μόρτον, οι δυο τους βρέθηκαν κοντά, εξαιτίας ατυχημάτων που τους κράτησαν μακριά από τις πίστες του σκι.

Ο Μόρτον αναφέρει ότι στον Ράσελ «πάντα άρεσε η Νταϊάνα», αλλά ποτέ δεν αναπτύχθηκε κάποια σχέση μεταξύ τους, επειδή εκείνος δεν της εξέφρασε ποτέ το ενδιαφέρον του.

Όπως δήλωσε ο βιογράφος στο ITV News, «στο τέλος εκείνης της εκδρομής, ο Άνταμ ήταν γοητευμένος. Αλλά τίποτα δεν συνέβη μεταξύ τους».

«Δεν της είπε ποτέ ότι ήλπιζε πως η φιλία του με την Νταϊάνα θα μπορούσε να συνεχιστεί, όταν επέστρεφε από τις σπουδές του. Όταν έφτασε σπίτι έναν χρόνο αργότερα, ήταν πολύ αργά. Ένας φίλος του είπε: "Έχεις μόνο έναν αντίπαλο: τον πρίγκιπα της Ουαλίας"» είπε ο Μόρτον.

Η Νταϊάνα παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Κάρολο σε ηλικία 20 ετών το 1981.

Σύμφωνα με τον οίκο δημοπρασιών RR Auction που πρόκειται να δημοπρατήσει τη φωτογραφία, η Daily Mirror -στην κατοχή της οποίας ήταν για πολλά χρόνια η φωτογραφία- αρνήθηκε να τη δημοσιεύσει «γιατί δεν επρόκειτο να δημοσιεύσει μια φωτογραφία που έδειχνε την Νταϊάνα σε μία άνετη στάση με άλλον άνδρα, εκτός από τον πρίγκιπα Κάρολο».

Η φωτογραφία αναμένεται να πουληθεί για περισσότερα από 1.000 δολάρια, εξαιτίας της μυστηριώδους φράσης «Να μη δημοσιευτεί» που είναι γραμμένη πάνω της από κάποιον εργαζόμενο της Mirror.
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια: