25.1.13

Άκης: «Έγκλημα οι προφυλακίσεις» (BINTEO) ...


Αιχμές εναντίον της Δικαιοσύνης αλλά και του ΠΑΣΟΚ άφησε σε συνέντευξη που παραχώρησε μέσα από τον Κορυδαλλό ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ενώ χαρακτήρισε καλαμπούρι τα όσα ακούγονται περί VIP πτέρυγας.

«Οι φυλακίσεις, οι ... προφυλακίσεις ιδιαίτερα, δεν προσφέρουν οτιδήποτε θετικό στις υποθέσεις που μας απασχολούν», τόνισε ο πρώην υπουργός στην εκπομπή του Alpha και έκανε λόγο για «εγκληματικό νόμο», τον οποίο ψήφισε και το ΠΑΣΟΚ: «Αυτό είναι ένα έγκλημα, ιδίως με αυτόν τον εγκληματικό νόμο τον 40-22/11 που δυστυχώς η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τον ψήφισε, με τον οποίο δίνουν ανεξέλεγκτες εξουσίες στους ανακριτές και τους εισαγγελείς, οι οποίοι ξαφνικά αισθάνονται καίσαρες και αποφασίζουν με μια υπογραφή μόνο να βάλει εσένα, εμένα, τον οποιονδήποτε στη φυλακή, δήθεν προφυλάκιση», είπε. Τόνισε μάλιστα πως η προφυλάκιση δεν είναι προσωρινή κράτηση αλλά «είναι φυλακή. Τελείωσε. Και σας το βεβαιώνω εγώ γιατί το έχω ζήσει».
Επίσης, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ανέφερε πως είναι κοινή πεποίθηση των πολιτών πως η εικόνα του πολιτικού κόσμου είναι τραγική και για τον λόγο αυτό επιθυμούν να τιμωρούνται οι πολιτικοί: «Στο κλίμα της απόγνωσης, στο κλίμα του θυμού, στο κλίμα της αντίδρασης για όλα έχει ζήσει αυτόν τον καιρό και ζει ακόμη και σήμερα πολύ σκληρά και θα ζήσει και τα επόμενα δύο χρόνια, θέλει ο άνθρωπος να γίνονται πράγματα ενάντια στους πολιτικούς», είπε ο πρώην υπουργός.

Ανέφερε μάλιστα πως σε αυτήν την κατάσταση, θα πρέπει όλα το κόμματα της Βουλής να καταλάβουν πως το πρόβλημα είναι κοινό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Πρέπει να συλλογιστούν επιτέλους ότι το πρόβλημα είναι κοινό. Και τους αφορά όλους μαζί. Ή όλοι μαζί θα βγουν από αυτήν την κατάσταση με ένα νέο καράβι, που θα φέρει την κατάσταση πιο πέρα, ή θα βουλιάξουν».

«Δεν υπάρχει VIP πτέρυγα»

Ο κ. Τσοχατζόπουλος ρωτήθηκε και για τις συνθήκες στον Κορυδαλλό και για τα όσα ακούγονται περί ειδικής μεταχείρισης και πτερύγων VIP. «Αυτό είναι καλαμπούρι. Δεν υπάρχει VIP πτέρυγα. Όσοι το λένε αυτό το πράγμα ψεύδονται». Μάλιστα, μιλώντας για την πτέρυγα στην οποία βρίσκεται, ανέφερε ότι εκεί βρίσκονται 65 με 70 άτομα και πως οι πολιτικοί είναι ένα με δύο άτομα.



real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: