21.1.13

Γκολεμά σε Δημήτρη Ρίζο: Θα μπεις και εσύ στον κατάλογο των δόλιων - ξεφτιλισμένων...



«Όποιος πέρασε απο τον Ε.Τ. και γω μαζί συμμερίζεται τις απόψεις των συναδέλφων του "Αδέσμευτου Τύπου" για τον Δημήτρη Ρίζο! 
Κανεις που δουλεύει σήμερα στον Ε.Τ, δεν πρέπει να... δεχτεί αυτή τη συνεργασία. Γιατι δεν υπάρχουν ούτε η τσίπα, ούτε η ανθρωπιά, ούτε η απλή επαγγελματική ευαισθησία, ούτε καν το στοιχειώδες: Η απόδοση των δεδουλευμένων. Οταν θα εξιστορούμε τη διαδρομή των εκδοτών, θα πάρεις και εσύ τη θέση σου στο μακρύ κατάλογο των δόλιων και ξεφτιλισμένων! Πολλές φορές σε αυτή τη διαδρομή νοιώθω ντροπή για κάποιους που γνώρισα, σε αυτό το επάγγελμα…»
Αυτά έγραψε η δημοσιογράφος Ντέπυ Γκολεμά στο fb για την συνεργασία που διατυμπανίζουν οι Σκαναβής-Μπενέκος με τον εκδότη του Aδέσμευτου Τύπου, Δημήτρη Ρίζο και.. με αφορμή το ψήφισμα των εργαζόμενων του Αδ.Τύπου.
Οι εργαζόμενοι του Αδέσμευτου, βρίσκονται ήδη 34 μέρες σε επίσχεση εργασίας και είναι περισσότερο από έξι μήνες απλήρωτοι. Ο εκδότης της εφημερίδας Δημήτρης Ρίζος επιχειρεί μέσω αίτησης πτώχευσης της εταιρίας που εξέδιδε το έντυπο, να καταργήσει τις θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα αρνείται πεισματικά την καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων στους εργαζόμενους.

zoornalistas.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια: