8.1.13

Καρχιμάκης για Μαυραγάνη: Αποδεσμεύει καταθέσεις φοροπαραβατών...


...και φυγαδεύουν τα λεφτά στο εξωτερικό...
Ο Μιχάλης Καρχιμλάκης καταγγέλλει πως αποδεσμεύονται τραπεζικές καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατων που φέρεται ότι στη συνεχεία οι αποδεσμευμένες καταθέσεις φυγαδεύονται στο εξωτερικό. Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με... ανάρτηση του στους προσωπικούς του λογαριασμούς σε facebook και twitter κατηγορεί τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη πως για την αποδέσμευση των συγκεκριμένων καταθέσεων και ζητά από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να διατάξει έλεγχο.

Το κείμενο που ανέβασε σε facebook και twitter ο Μιχάλης Καρχιμάκης

«ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΈΣ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΜΕΓΆΛΟΦΟΡΟΠΑΡΑΒΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΈΡΕΤΑΙ ΌΤΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙΣ ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ.

Κ.ΠΕΠΟΝΗ ασκηστε έλεγχο στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας αν οι αποδεσμευμενες καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατων ,απο τον υφυπουργό οικονομικών κ μαυραγανη ΦΥΓΑΔΕΥΟΝΤΑΙ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ και αν διοχετευθηκαν για τους σκοπούς που ως δικαιολογία αποδεσμευτηκαν.

Κ.ΠΕΠΟΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈ εισαγγελέα,ενεργοποίηστε τις διαδικασίες ελέγχου στα πλαίσια της δικαιοδοσίας σας,ζητώντας να ελεγξετε ,αν μετά την αποδέσμευση των ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ καταθέσεων φοροπαραβατων ,με απόφαση του αρμόδιου υφυπουργού για τα έσοδα ,οι καταθέσεις που αποδεσμευτηκαν δεν φυγαδευθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ η αν τελικά διοχετευθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που τελικά αποδεσμευτηκαν.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΛΟΙΠΌΝ.

1)απο όλους τους διευθυντές εφοριων όλης της χώρας διατελέσαντες και νυν,αν υπήρξαν αποφάσεις δικές τουςπου δεσμευσαν τραπεζικές καταθέσεις μεγάλοφοροπαραβατων και αποφάσεις του υφυπουργού μαυραγανη που αποδεσμευσε αυτές τις καταθέσεις.

2)ΖΗΤΉΣΤΕ επίσης ,αφού συλλέξετε τα στοιχεία αυτά ,διασταύρωση με ΌΛΕΣ τις τράπεζες και την τράπεζα ελλαδος ,αν τα αποδεσμευμενα χρήματα των φοροπαραβατων φυγαδευθηκαν στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ .

3)ΖΗΤΉΣΤΕ τέλος να ελεγχθει αν οι αποδεσμευμενες καταθέσεις των μεγαλοφοροπαραβατων απο τον κ.υφυπουργο οικονομικων χρησιμοποιήθηκαν για τον υποτιθέμενο σκοπό που αποδεσμευτηκαν.

Κύριε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΕΆΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΊΤΕ .......»





iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: