26.1.13

Κατεβήκαμε μαζί με τη χώρα και θα ανεβούμε μαζί της, λέει ο Ευ.Βενιζέλος...

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης...
Το κυβερνητικό πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε πείσμα του ετερόκλητου αντιμνημονιακού μετώπου, ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ...
Βήμα της Κυριακής.

«Ως ΠΑΣΟΚ είμαστε οι εγγυητές της κυβερνητικής σταθερότητας και της προοπτικής της χώρας. Αυτό έχει μεγάλο κόστος, αλλά εμπεριέχει και την προσδοκία της ανταπόδοσης. Για αυτό λέω ότι το ΠΑΣΟΚ κατέβηκε μαζί με τη χώρα, αλλά και θα ανεβεί μαζί της» τονίζει.

O κ. Βενιζέλος περιγράφει πάντως ένα σκηνικό διχασμού με χαρακτηριστικά οιωνεί εμφυλίου και υπερέντασης των δυνάμεων που θέλουν να καταστρέψουν τη χώρα.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρατά αποστάσεις από τη ΔΗΜΑΡ και ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα στην υπόθεση της τρομοκρατίας.

«Δεν προσάπτει κανείς στον ΣΥΡΙΖΑ σχέση με την τρομοκρατία, υπάρχει όμως μια αδυναμία αντιμετώπισης πεντακάθαρου λόγου όχι σε σχέση με την τρομοκρατία, αλλά σε σχέση με κάθε φαινόμενο βίας, η οποία έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία» αναφέρει.

Στην ίδια συνέντευξη εκτιμά ότι το θέμα της Δικαιοσύνης πρέπει να αντιμετωπίστεί κατά την Αναθεώρηση του Συντάγματος, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται στις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις, αλλά στον τρόπο με τον οποίο ασκείται αυτό καθαυτό το δικαιοδοτικό έργο.

«Η Δικαιοσύνη πάντα παρενέβαινε και διαμόρφωνε το κλίμα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε πάρα πολλές χώρες».

Σχετικά με την Αναθεώρηση και τη μείωση του αριθμού των βουλευτών σε 200, ο κ. Βενιζέλος εκφράζει την αντίθεσή του, εκτιμώντας ότι αυτό θα οδηγούσε σε δραματική υποεκπροσώπηση περιοχών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: