10.1.13

Ζητά τις καταθέσεις και ετοιμάζει μηνύσεις η Μαργαρίτα Παπανδρέου...

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον της, η Μαργαρίτα Παναδρέου ζητά αντίγραφα καταθέσεων για τη λίστα Λαγκάρντ και προτίθεται να προχωρήσει σε μηνύσεις, προκειμένου «να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή της».
Σύμφωνα με..
. κύκλους της κ. Παπανδρέου, οι συγκεκριμένες κινήσεις αποτελούν μια προσπάθεια προστασίας της ίδιας «από τον εξοντωτικό διασυρμό και την καταρράκωση που υπέστη και υφίσταται καθημερινά από τις ασύστατες, ελεεινές, διαχεόμενες και αναπαραγόμενες συκοφαντικές διαδόσεις περί εμπλοκής της στην εν λόγω λίστα και μάλιστα, ως δήθεν δικαιούχου του απίστευτου χρηματικού ποσού των 550 εκατομμυρίων δολαρίων».

Η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου, επικαλείται το άρθρο 31 του ΚΠΔ και το νόμιμο δικαίωμά της να της χορηγηθούν αντίγραφα των καταθέσεων και όποιο άλλο στοιχείο την αφορά, «για να καταστεί σαφές ποιοι την έχουν συκοφαντήσει και προκειμένου να μην στραφεί συλλήβδην εναντίον δικαίων και αδίκων για την αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς, της τιμής και της υπόληψής της, που αναίτια έχουν δεχθεί καίριο πλήγμα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: