19.1.13

«Συνελήφθη» η πρώην δικαστίνα!...

Με το που μπαίνει στο καφενείο της Βουλής ο νεαρός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας γούρλωσε τα μάτια από εκνευρισμό βλέποντας τη συνάδελφό του των Ανεξάρτητων Ελλήνων να βγάζει καπνό και από τα αυτιά. Η κυρία απολάμβανε ένα...
τσιγαράκι μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής αλλά στο χώρο μη καπνιζόντων.
«Κοιτάξτε ,κοιτάξτε εκεί! Πρώην δικαστικός και καταστρατηγεί τους νόμους, καπνίζει σε χώρο που δεν επιτρέπεται τόσο εκείνη όσο και η συνεργάτιδά της, μετά τι να σεβαστούν οι πολίτες;» αναρωτήθηκε εκνευρισμένος ο Ανδρέας Ψυχάρης.

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρυσούλα Γιαταγάνα κάπνιζε απρόσκοπτα το τσιγάρο της,αφού είχε γυρισμένη την πλάτη και ούτε καν πήρε χαμπάρι για όσα της καταλόγισε ο βουλευτής.
Ο Βασίλης Καπερνάρος ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει αλλά ο Ανδρέας είχε ήδη βγει από το καφενείο απογοητευμένος.
Πριν από περίπου δύο μήνες ο ίδιος βουλευτής είχε ένα σκληρό λεκτικό επεισόδιο στον πρώτο όροφο της Βουλής με τρεις βουλευτίνες και μια γραμματέα εξαιτίας του καπνίσματος. Η γραμματέας του βουλευτή Τέρενς Κουίκ απάντησε καταλλήλως στη επίπληξη που της έκανε ο κύριος Ψυχάρης για το κάπνισμα λέγοντάς του πως «το μνημόνιο που υπέγραψες εσύ σκοτώνει». Εκεί ακούστηκαν κάποια «γαλλικά» και από τις δύο πλευρές αλλά τελικά στη μάχη μπήκαν και οι βουλευτίνες και έγινε της… κακομοίρας.
Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: