9.1.13

Ο … ατρόμητος ο Νότης ...

Πήρε τους φρουρούς του και πήγε στην κατάληψη της «Βίλας Αμαλία»...
Στην κατάληψη της «Βίλας Αμαλία» βρέθηκε ο υφυπουργός Οικονομικών Νότης Μηταράκης, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να κατέβει από το αυτοκίνητο του προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τι ακριβώς συμβαίνει.

Βέβαια ο...
κ. Μηταράκης έφτασε στο σημείο, αφού είχε λήξη η κατάληψη και η ΕΛ.ΑΣ είχε εκκενώσει το χώρο, ενώ είχε ανοίξει και ο δρόμος μπροστά από το κτίριο, αλλιώς και για λόγους ασφαλείας δεν θα έφτανε, ούτε θα κατέβαινε στο σημείο, αφού η παρουσία του θα προκαλούσε μεγαλύτερη ένταση.

Πάντως η κίνηση του να βγει έστω και για λίγο από το υπουργικό αυτοκίνητο και να επιθεωρήσει το σημείο χαροποίησε ιδιαίτερα τον βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος ήταν καλεσμένος του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 και βλέποντας τον κ. Μηταράκη έξω από τη «Βίλα Αμαλία» είπε «Μπράβο ρε Μηταράκη, είναι καλός βουλευτής, δεν φοβάται».

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί αφού όταν οι υπόλοιποι καλεσμένη της εκπομπής αναφέρθηκαν στο κτίριο και είπαν πως ανήκει στο δημόσιο, ο κ. Γιακουμάτος είπε «γι αυτό πήγε εκεί ο Μηταράκης, θα το βάλει στο ΤΑΙΠΕΔ».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: