25.1.13

“Δεν είμαστε δολοφόνοι” απαντούν οι εργαζόμενοι...



B. Σταθούλης: "με τη σημερινή ενέργεια ξεσκεπάζεται το αυταρχικό πρόσωπο της κυβέρνησης"...
Εντονες αντιδράσεις από την πλευρά των εργαζομένων είχε ως αποτέλεσμα η επιχείρηση της Αστυνομίας στο χώρο του αμαξοστασίου του Μετρό στα Σεπόλια, προκειμένου να ... απομακρύνει τους απεργούς. “Δεν είμαστε δολοφόνοι, είμαστε εργαζόμενοι” δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Λειτουργίας Εργαζομένων στο Μετρό (ΣΕΛΜΑ) Σπ. Ρεβύθης καταδικάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να επέμβει η αστυνομία στο αμαξοστάσιο στα Σεπόλια.
“Όλες αυτές τις ημέρες δεχθήκαμε μια δόλια επίθεση από την κυβέρνηση με ασύστολα ψεύδη και συκοφαντίες, που δεν είχαν καμία λογική. Οι εργαζόμενοι διεκδικούσαν και διεκδικούν τις ΣΣΕ” πρόσθεσε, επισημαίνοντας πως ο αγώνας τους θα συνεχιστεί.

Στο ίδιο ύφος ήταν και η αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων ΗΣΑΠ Βασίλη Σταθούση, ο οποιός είπε ότι “με τη σημερινή ενέργεια ξεσκεπάζεται το αυταρχικό πρόσωπο της κυβέρνησης. Με την επέμβαση των ΜΑΤ στα Σεπόλια σε συνδυασμό με την ολονύκτια επίδοση των φύλλων επίταξης, που μας θυμίζει το σύστημα «Πόρτα- Πόρτα των ΕΛΤΑ», η κυβέρνηση συναγωνίζεται σε "δημοκρατικότητα" ακόμη και τη χούντα των συνταγματαρχών και μάλλον προηγείται”.

enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: