24.1.13

«Πείτε μας τι κάνατε στο οχτάωρο;»...

«Δεν πρόκειται να ελέγχουμε το ωράριο των υπαλλήλων ανά δίωρο. Απλά θα πρέπει να καταγράφεται τι κάνουν μέσα στο οκτάωρο κάθε δύο ώρες οι υπάλληλοι οι προϊστάμενοι και οι διευθυντές».
Αυτό ανέφερε χθες ο...
δήμαρχος Τρικκαίων κ. Λάππας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για έγγραφο που έχει σταλεί στις διευθύνσεις του δήμου και αφορά τοωράριο των υπαλλήλων. Ο Γενικός Διευθυντής, εξήγησε ο κ. Λάππας, έστειλε ένα έγγραφο όπου ζητείται από τους υπαλλήλους, από όλη την υπαλληλικήιεραρχία, να δηλώσουν τι κάνουν μέσα στο οκτάωρό τους, για να προσθέσει: «Αποσκοπεί στο να γίνουν οι υπηρεσίες πιο αποτελεσματικές και να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες».

Στο ερώτημα αν θα υπάρξουν αντιδράσεις ο δήμαρχος Τρικκαίων υπογράμμισε τα παρακάτω: «Θα ήμουνα αφελής αν έλεγα πως δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις. Θα υπάρξουν αντιδράσεις και μάλιστα πολύ έντονες. Αλλά η ζωή χωρίς αντιδράσεις δεν πάει μπροστά».

«Είμαστε πολύ κοντά στο να αποφασίσει η Εκτελεστική Επιτροπή, ποια ακριβώς θα είναι η πρόθεση στην αλλαγή του οργανογράμματος που θα έρθει στο Δ.Σ. προς ψήφιση. Εκτιμώ ότι αυτό θα πρέπει να γίνει μέσα στον Μάρτιο».

Αυτή ήταν η επίσημη τοποθέτηση σε ερώτημα για το νέο οργανισμό της εσωτερικής υπηρεσίας του δήμου Τρικκαίων, για να διευκρινίσει στη συνέχεια, όσον αφορά το σκεπτικό: «Το σκεπτικό είναι ότι έχουμε δύο χρόνια εμπειρίας και εφαρμογής του Καλλικράτη, έχουμε ένα χρόνο και κάτι εφαρμογής του νέου οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας, κάποιες δράσεις και αρμοδιότητες που ήταν να μεταφερθούν το 2013 στους δήμους δεν έχουν μεταφερθεί για τους γνωστούς λόγους . Επομένως θα πρέπει να ξαναδούμε σύμφωνα με την εμπειρία μας, το οργανόγραμμα και τι θα πρέπει να αλλάξει σε αυτό ώστε οι υπηρεσίες του δήμου να είναι πιο αποτελεσματικές»...
thessalianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: