7.1.13

Ολόκληρη η πρόταση Προανακριτικής του ΣΥΡΙΖΑ...

Πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής εις βάρος όχι μόνο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου αλλά και του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ, κατέθεσε το απόγευμα της Δευτέρας, ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τις... πληροφορίες, η τελική απόφαση για την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ελήφθη από τον Αλέξη Τσίπρα σε σύσκεψη που είχε το απόγευμα της Κυριακής. Το ΠΑΣΟΚ απαντά σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για χυδαιότητα.

Την ίδια ώρα, το Μέγαρο Μαξίμου συνεχίζει να παρέχει πολιτική κάλυψη στον Ευ.Βενιζέλο, σημειώνοντας ότι δεν προκύπτουν στοιχεία εις βάρος του, με προφανή στόχο να μην τεθεί σε κίνδυνο η συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ εστιάζεται στην εκτίμηση ότι ο κ. Βενιζέλος «καταχώνιασε» τη λίστα στο συρτάρι του αντί να την αξιοποιήσει για την αύξηση των δημόσιων εσόδων.

Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι εάν ο κ. Βενιζέλος διέθετε πειστικές απαντήσεις θα ήταν πρώτος εκείνος που θα ζητούσε τη διερεύνηση του ζητήματος από την επιτροπή της Βουλής. Αντ' αυτού, επιλέγει να καθυβρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, «μόνο και μόνο επειδή εμείς προτείνουμε τα προφανή».

Διαβάστε ολόκληρη την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: