24.1.13

Στην Προανακριτική καλείται η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...


Συνεχίζεται σε υψηλούς τόνους η σύζητηση στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε αντιπαράθεση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με το προεδρείο για τις διαρροές διαλόγων από την συνεδρίαση. Στην επιτροπή θα...
κληθεί ως πραγματογνώμων ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης, για να διαφωτίσει τα μέλη σχετικά με τα ίχνη του USB.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή ξεκίνησε να ασχολείται με την κατάρτιση της λίστας των μαρτύρων οι οποίοι θα κληθούν να καταθέσουν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του προεδρείου, σχετικά με τις χθεσινές διαρροές διαλόγων, που αφορούσαν διαδικαστικού χαρακτήρα θέματα.

Στην Προανακριτική έγινε μακρά συζήτηση για το αν θα πρέπει να δοθεί στα μέλη της το επίμαχο «στικάκι» με τη «λίστα Λαγκάρντ» για να υπάρξει εντέλει η κατάληξη ότι μπορεί να το πάρει όποιο μέλος της επιθυμεί.

Επιπλέον, τα κόμματα συμφώνησαν να εξεταστούν τα «ίχνη» του «στικ» από πραγματογνώμονα και γι' αυτό θα καλέσουν στην Επιτροπή τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανόλη Σφακιανάκη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: