10.1.13

Ξέσπασμα Βενιζέλου...



Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε πριν από λίγο από τη Βουλή ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Με αφορμή τις χθεσινές εξελίξεις γύρω από τη λίστα Λαγκάρντ, o ... Ευάγγελος Βενιζέλος ανέβηκε στο βήμα και τόνισε ότι θα περίμενε πως ο ΣΥΡΙΖΑ και τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα είχαν αποσύρει ήδη την πρόταση για προκαταρκτική εναντίων.

«Οι χθεσινές εξελίξεις κάνουν καθέναν ακόμα και τον πιο κακόπιστο, ακόμα και τον πιο τυφλωμένο να καταλάβει ότι είμαστε μπροστά σε μια πολιτική σκευωρία. Δεν ανέχομαι αυτή την οργανωμένη συκοφαντική δυσφήμιση που έχω δεχθεί και την οποία οργάνωσε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Να λένε ότι εμπλέκονται άτομα της οικογένειάς μου στη λίστα. Τέτοιες χυδαιότητες και τέτοιες πολιτικές αλητείες.

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι μια νέα βουλευτής κατέθεσε ερώτηση για 600 ονόματα. Έπεσαν και οι ίδιοι θύματα της τερατολογίας τους. Συγκροτούν μέτωπο χυδαιότητας και σκευωρίας».

Τεράστια αίσθηση προκαλούν όμως και τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος για τον Ιωάννη Διώτη αφήνοντας υπονοούμενα ότι ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ έκανε τη λίστα αντικείμενο συναλλαγής και προσπάθησε να την πλασάρει σε εκδότες. «Αυτός που είπε στη Βουλή ότι δεν έχει τη λίστα, την αναπαρήγαγε σε αντίγραφα και την έδινε ως μαρουλόφυλλα στους δημοσιογράφους.

Με την αγαστή συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ. Με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να χοροπηδούν δίπλα στον Βαξεβάνη. Ας μας πει ο Βαξεβάνης από πού το πήρε. Γιατί αυτός από που το πήρε είπε στη Βουλή ότι δεν το έχει. Από ποιον το απέκρυψα λοιπόν; Από αυτόν που το είχε και το μοίραζε παντού.

Γιατί βοά η πιάτσα για ραντεβού. Έχουμε εξαιρετικό προοίμιο για να κάνουμε συζήτηση την επόμενη εβδομάδα. Εκτός αν σας φωτίσει ο Θεός και αποσύρετε την πρόταση» είπε ο κ. Βενιζέλος καταχειροκροτούμενος από τους βουλευτές και της Ν.Δ. .

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: