21.1.13

Παράνομη κηρύχθηκε η απεργία των εργαζομένων του Μετρό - Αναμένεται η απάντησή τους ...

Αναμένεται η απάντησή τους...
Παράνομες έκρινε το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς που είχε εξαγγείλει για τη Δευτέρα και την Τρίτη.
Η διοίκηση της...
ΣΤΑΣΥ ΑΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους να σεβαστούν την νομιμότητα, να συναισθανθούν την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες, αλλά και τις επιπτώσεις στην οικονομική ζωή της πόλης και να επιστρέψουν στην εργασία τους.

Νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης είχε απειλήσει τους εργαζομένους των μέσων συγκοινωνιών με επίταξη ενώ είχε κάνει λόγο για «απεργία μαϊμού», καθώς όπως είπε πολλοί εργαζόμενοι παρότι απεργούν πληρώνονται.

Aναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση των εργαζομένων καθώς σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με τη δικαστική απόφαση, τότε, το υπουργείο Μεταφορών να προχωρήσει σε επίταξη με την αποστολή ατομικών φύλλων πορείας σε κάθε έναν από τους εργαζόμενους.

Σε περίπτωσή που ούτε με αυτόν τον τρόπο δεν επιστρέψουν στη δουλειά τους ανοίγει το παράθυρο για την απόλυσή της, εφόσον, βέβαια η κυβέρνηση επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο αυτό....
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: