30.1.13

Καταγγέλλει απειλές για ξυλοδαρμό, η Ζωή...

Απειλές σε βάρος της καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχετικά με δημοσίευμα στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το οποίο, βουλευτές της Προανακριτικής για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ «έλεγαν σε δημοσιογράφους ότι... αν συνεχίσει έτσι η βουλευτής μάλλον δεν θα αποφευχθεί το ξύλο».

«Το ότι ενοχλώ επειδή κάνω τη δουλειά μου, το έχω καταλάβει. Το ποιοι ενοχλούνται όταν κάνω τη δουλειά μου, το έχει καταλάβει το Πανελλήνιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής και μέλος της Επιτροπής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ζητεί από τον πρόεδρο της Βουλής και από τη Δικαιοσύνη να παρέμβουν για να διαλευκανθεί «ποιοι είναι οι βουλευτές που επιθυμούν να φιμωθεί, ακόμη και με τη βία, ένας βουλευτής που επιθυμεί να ασκήσει τα καθήκοντά του και ποιος είναι ο δημοσιογράφος (αν πρόκειται περί δημοσιογράφου) που αναπαρήγαγε ανωνύμως την απειλή από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα».

«Θέτω προ των ευθυνών τους τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Μαρκογιαννάκη και τους βουλευτές της κυβέρνησης που συμμετέχουν σε αυτήν, για αυτό το δημοσίευμα και για τις δημοσιευόμενες απειλές περί ξύλου, που δημοσιεύεται ότι εκπορεύονται εκ μέρους βουλευτών της Επιτροπής, που μίλησαν με δημοσιογράφους», σημειώνει η βουλευτής.

Δηλώνει επίσης ότι «τέτοιες απειλές» δεν πρόκειται να την κάμψουν στην άσκηση των καθηκόντων της, τα οποία, όπως υπογραμμίζει, θα συνεχίσει να εκτελεί κατά συνείδηση, «όπως υπαγορεύει το Σύνταγμα και οι νόμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: