2.1.13

Νέα υπόθεση στην Κρήτη με κλεμμένα χρυσαφικά που κατέληξαν σε ενεχυροδανειστήριο...

Μια ακόμη περίπτωση κλοπής χρυσαφικών από κοσμηματοπωλείο του Ηρακλείου που κατέληξαν σε ενεχυροδανειστήριο, εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με καταγγελία του 39χρονου χρυσοχόου, την...
Κυριακή 30.12.2012 το απόγευμα, μια άγνωστη μπήκε σαν πελάτης στο κατάστημά του κι έκλεψε κοσμήματα, χρηματικής αξίας, 2.000 ευρώ. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι δράστης της κλοπής είναι μια 42χρονη, η οποία και συνελήφθη.

Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο τιμολόγια, από τα οποία προκύπτει η πώληση διαφόρων κοσμημάτων, σε επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου στο Ηράκλειο, για τα οποία πήρε το ποσό των 1.168,42 ευρώ, καθώς και το ποσό των 530 ευρώ, ως προερχόμενο από την διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στο σπίτι της 42χρονης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο χρυσά δαχτυλίδια. Ακολούθησε έρευνα στην επιχείρηση ενεχυροδανειστηρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κοσμήματα που αναφέρονταν στα τιμολόγια, που είχε η 42χρονη, μέρος των οποίων είναι τα κλεμμένα από το κοσμηματοπωλείο του 39χρονου, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται η προέλευση τους.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηράκλειου. Πριν από τρεις ημέρες βρέθηκαν κλεμμένα χρυσαφικά, σε ενεχυροδανειστήριο της πόλης σε άλλο ενεχυροδανειστήριο, των οποίων η αξία υπερβαίνει τις 300.000 ευρώ και τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, προέρχονταν από 24 κλοπές, που είχαν διαπραχθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: