24.1.13

Παπούλιας: «Πίσω στα χωράφια για να σωθούμε»...

www.tokarfi.gr
«Πίσω στη γη για να σωθούμε» ήταν το σύνθημα που έδωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, μετά τη συνάντηση που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου, με αγρότες που διακριθήκαν από την εφημερίδα «agrenda».
Ο ίδιος είπε ότι...
μεγάλωσε σε κτηνοτροφικό χωριό και αγαπάει τη γη, ενώ συνεχάρη τους αγρότες για την «θαυμάσια» προσπάθεια που κάνουν.

«Μακάρι να βρείτε περισσότερους μιμητές» είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζοντας ότι υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά που ασχολούνται με τη γη, «την οποία είχαμε εγκαταλείψει τελείως».

Ο κ. Παπούλιας σημείωσε επίσης ότι τα αγροτικά προϊόντα είναι πρώτα στη σειρά στις εξαγωγές, κάτι που, όπως τόνισε, δείχνει ότι η χώρα μπορεί να βασίζεται σε μια παραγωγή αγροτική, που έχει πολύ καλές προϋποθέσεις.

Ο κ. Παπούλιας συναντήθηκε με τον κ.Νίκο Σπανίδη, αγρότη-γεωπόνο από την Ξάνθη, 1ος ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012, τον κ.Ανδρέα Καραφύλλη, κτηνοτρόφο από τη Λάρισα, 2ος ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012, και κ.Αντώνη Αρετουλάκη, αγρότη Ελαφονησίου Κρήτης, 3ος ΑΓΡΟΤΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012.

Στη συνάντηση παρίστατο και ο κ.Α.Μαρακάκης, Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ομαδικής Παραγωγής Πρώϊμων Κηπευτικών και Κηπευτικών Θερμοκηπίου Ελαφονησίου Κρήτης....

Δεν υπάρχουν σχόλια: