30.1.13

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό ο Βύντρα...


Επειτα από μια πολυτάραχη καριέρα στον Παναθηναϊκό ο Λουκάς Βύντρα αποτελεί παρελθόν για τους Πράσινους. Ο 30χρονος διεθνής αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Τριφυλλιού για τη λύση της συνεργασίας τους και πλέον αναζητεί την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του.

Μολονότι τις...
τελευταίες εβδομάδες σε διαδοχικές συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών δεν είχε βρεθεί η «χρυσή» τομή στο οικονομικό και όλα έδειχναν ότι θα ακολουθούσε η οριστική ρήξη, την ύστατη στιγμή, λίγο προτού κλείσει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, υπήρξε συναίνεση.

Κατά τη συνάντηση της Τετάρτης (30/1) επήλθε συμφωνία για τους οικονομικούς όρους του διαζυγίου κάτι που επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ανέφερε λιτά ότι ανακοινώνεται «το τέλος της συνεργασίας με τον Λουκά Βύντρα». Ηταν το οριστικό τέλος σε μια εκρηκτική σχέση.

Εννέα χρόνια μετά τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι από τον Πανηλειακό, ο Βύντρα αποτελεί παρελθόν έχοντας περάσει από μύρια κύματα. Η καριέρα του στους Πράσινους θα μπορούσε να αποτελέσει και σενάριο ταινίας. Από τα πρώτα ήρεμα χρόνια κατά τα οποία ακόμη δεν ήταν αναγνωρίσιμος, μέχρι τις ημέρες της στοχοποίησης και του «εμφυλίου» που προκλήθηκε για τα… μάτια του προ εβδομάδων στις εξέδρες του ΟΑΚΑ και από τις εποχές που όποτε ακουμπούσε την μπάλα στο γήπεδο της Λεωφόρου τον αποδοκίμαζαν οι φίλαθλοι, μέχρι τα χρόνια της πολυμετοχικότητας και του νταμπλ το 2010 με τους οπαδούς να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του και τον κόουτς Τεν Κάτε να μιλάει για τον «best defender of the championship» (σ.σ. καλύτερος αμυντικός του πρωταθλήματος).

Εν τω μεταξύ, παρελθόν αποτελεί από τους Πράσινους και ο Νίκος Σπυρόπουλος, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε από την ιταλική Κιέβο Βερόνα....

Δεν υπάρχουν σχόλια: