24.1.13

«Υποκινητής» του κυκλώματος πορνείας ο Στρος Καν...

Με μια έκθεση- κόλαφο, οι Γάλλοι δικαστές που ασχολούνται με την υπόθεση του κυκλώματος πορνείας γνωστή ως «Καρλτόν» εκτιμούν ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, δεν ήταν ένας απλός επωφελούμενος από τα ροζ πάρτι σε ΗΠΑ και Γαλλία, όπως ισχυρίζεται, αλλά συμμετείχε ενεργά στην... διοργάνωσή τους, έχοντας πλήρη γνώση του ότι οι γυναίκες που συμμετείχαν ήταν εκδιδόμενες.

«Υποκινητής» του κυκλώματος πορνείας ο Στρος ΚανΣύμφωνα με το συμπέρασμα που περιήλθε στην κατοχή της εφημερίδας Le Figaro, οι μέχρι στιγμής ενδείξεις, οδηγούν σύμφωνα με τους δικαστές στο συμπέρασμα ότι ο Στρος Καν είχε ενεργό και καθοριστικό ρόλο σε πράξεις εξώθησης σε πορνεία.

Οι δικαστές, επισημαίνοντας και την ύπαρξη «γκαρσονιέρας» στο Παρίσι, αναφέρουν ότι ο DSK «υποκινούσε και ευνοούσε σε μεγάλο βαθμό και με πλήρη επίγνωση…ένα σύστημα που βασιζόταν στην συνέργεια του άμεσου περιβάλλοντός του με στόχο να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανάγκες».

Η εκδοχή αυτή απορρίπτεται από την υπεράσπιση που παραδέχεται την συμμετοχή του Στρος Καν στα ροζ πάρτι, αλλά υποστηρίζει ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ δεν γνώριζε ότι οι γυναίκες που έπαιρναν μέρος σε αυτά ήταν εκδιδόμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: