10.1.13

Η συνάντηση που δεν ανακοινώθηκε ποτέ...



Η συνάντηση που είχε το βράδυ της προηγούμενης τρίτης στη Βουλή ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τον Κώστα Σκανδαλίδη στο γραφείο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δίπλα απο το γραφείο του Αντώνη Σαμαρα στο ισόγειο του ... κτιρίου, δεν ανακοινώθηκε ποτέ.
Κρατήθηκε μυστικη. Οι δυο τους συζήτησαν αρκετά περίπου για 20 λεπτά και για το θέμα της λίστας Λαγκάρντ αλλά και για το ΠΑΣΟΚ ενόψει του συνεδρίου.

Ο κ. Σκανδαλιδης που από την πρώτη στιγμή μετά τη διαγραφή του πήγε στην οργάνωση του και γράφτηκε ξανά ως απλό μέλος για να λάβει μέρος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, έδειξε ότι έκανε εκείνος το πρώτο βημα. Άλλωστε η γραπτή του δήλωση με άλλα λόγια το αναφέρει πολύ εύγλωττα. Οι εξελίξεις όμως επιταχύνονται.

Αν δεν έφευγε απο το ΠΑΣΟΚ ο Χρήστος Αηδόνης, τότε η περίπτωση του κ. Σκανδαλίδη θα καθυστερούσε λιγάκι για να να ενεργοποιηθεί η επιστροφή του στη Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ. Τώρα όμως που το ΠΑΣΟΚ απώλεσε και άλλο βουλευτή τότε οι διαδικασίες επιταχύνονται και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να ανακοινώσει την επιστροφή του Κώστα Σκανδαλίδη στην ΚΟ έτσι ώστε το ΠΑΣΟΚ από 24 βουλευτές που είναι αυτή τη στιγμή να αυξηθεί κατά μια έδρα και συνολικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να φτάσουν στο επίπεδο των 150 βουλευτών. Και όλα αυτα έτσι ώστε να μην κινδυνεύσει η συνοχή της κυβέρνησης.


egiakoumis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: