6.1.13

"Tι κοινό σε ενώνει με ανθρώπους που πληρώνουν για να δουλέψουν (!) " ...


Τον ξεπεσμό, το «ξεφούσκωμα», την ανοησία (των «μεγάλων» και των ακολούθων τους και δούλων του σκότους κάθε συγκροτήματος) και την απόγνωση της δημοσιογραφικής αγοράς περιγράφουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο οι...

συλλήψεις, οι απολύσεις, τα εμφράγματα, οι «διωμοί» και η γενικότερη «πρέσσα» που αποτυπώνεται στις στήλες των media.

Το «ζουμί» της υπόθεσης είναι ότι οι χειρότερες γαλέρες από καταβολής δημοσιογραφίας φτιάχνονται τώρα, στα βαθιά της κρίσης, από τα χέρια των ίδιων των εργαζομένων που εξακολουθούν να έχουν «μύτη» και να μην κοιτούν πέρα από αυτήν.

Αλλά τι να πεις και τι κοινό σε ενώνει με ανθρώπους που πληρώνουν για να δουλέψουν (!) και έχουν και επιχείρημα γι’ αυτή τη μέγιστη ανοησία τους, ότι δηλαδή δεν θέλουν να αφήσουν το όνειρο να σβήσει; Ποιος νουνεχής απαντά σε αυτό το είδος των εργαζομένων που για χρόνια έκανε μπάνιο στη χλιδή και τη διαφθορά κι όταν έμεινε στον άσσο πλήρωσε – με μεγάλη ευχαρίστηση – δικές του αμαρτίες και άλλων, μόνο και μόνο επειδή κατατρόμαξε με το τέρας της ανεργίας;

Ε, δυστυχώς καμιά φορά αυτό το τέρας είναι λιγότερο δύσμορφο από αυτό που κρύβεται πίσω από κουτσά γραφεία…

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα καλύψει το κενό του Βασίλη Κουφόπουλου στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Αργά, με συνέπεια και σταθερότητα στον δρόμο που χάραξε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Λεφτά στην ΕΡΤ υπάρχουν. Νέες εκπομπές, χιλιάδων ευρώ μπουκάρουν στο πρόγραμμα της Κρατικής.

Εκ των ων ουκ άνευ, βεβαίως, και η εκπομπή του κ. Βαρβιτσιώτη του πρεσβύτερου στην ΕΤ3, η οποία όπως αναφέρεται και στη “Διαύγεια” εγκρίθηκε για τις συστατικές της, το περιεχόμενο της κ.λπ, κ.λπ.

Τον Φλεβάρη, όμως, που θα αδειάσει το Ραδιομέγαρο από συμβασιούχους των 600 – 800 ευρώ, θα τρίβουμε τα μάτια μας, μ’ αυτά που έρχονται. Υπομονή έχουμε.

Στο «136», πάντως, που όλα δουλεύουν ρολόι, ασχολούνται με το αν είναι καλός ο νέος μάγειρας που αντικατέστησε τον Ηλία Μαμαλάκη ή αν χρειάζεται αλλαγή ή ενίσχυση. Παιδιά, καλός είναι ο άνθρωπος. Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο.

Περαστικά στους Σωτήρη Δανέζη και Κωστή Παρρά, από καρδιάς.

Ποιος είπε ότι υπάρχει ανησυχία στα υψηλά πατώματα του ΔΟΛ; Η εθελουσία των μεγάλων υπογραφών του συγκροτήματος συνέπεσε με τη χαρωπή κοπή της πίτας που έκρυβε και δωράκια, ταξιδάκια και άλλα τυχεράκια.

Τώρα που ‘πέσαν οι τιμές στα ερτζιανά, όλοι για κάτι ψάχνουν: μια ραδιοφωνική συχνότητα κοψοχρονιά, μερικούς φτηνούς ραδιοφωνατζήδες που με 600 ευρώ μεικτά θα παίρνουν τα λαρύγγια τους στο χέρι, κανά κορόιδο να «γεμίζει» το playlist με μόνη αμοιβή τον τίτλο του διευθυντή σταθμού, τέτοιες ομορφιές.



mediablog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: