7.1.13

Προκαλεί η ΔΗΜΑΡ...



Διαγραφές λόγω...Βενιζέλου κι όχι για την καταψήφιση των μέτρων...
Σημερινή επιστολή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη σχετικά με τους βουλευτές Οδ. Βουδούρη και Π. Μουτσινά

Ο πρόεδρος της... Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης γνωστοποίησε την απόφασή του στον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Μεϊμαράκη, με την οποία οι Βουλευτές Οδυσσέας Βουδούρης και Πάρις Μουτσινάς δεν ανήκουν...


...πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Οι δύο Βουλευτές επί μακρόν, με τη συστηματική και μόνιμη διαφοροποίησή τους από όλες τις θέσεις και πρωτοβουλίες του κόμματος έχουν έρθει σε πλήρη ρήξη με τις συντεταγμένες λειτουργίες και κατευθύνσεις της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Η ΔΗΜΑΡ, κόμμα δημοκρατικό, με σεβασμό σε κάθε διαφορετική άποψη, εξάντλησε όλα τα περιθώρια για την παραμονή τους στην Κ.Ο., παρά την έκδηλη περιφρόνηση που επεδείκνυαν για τις συλλογικές μας αποφάσεις.

Αυτό που καταγράφεται όμως πλέον με καθαρό τρόπο, είναι ότι οι δύο Βουλευτές δεν εκφράζουν απλώς διαφορετικές απόψεις αλλά στηρίζουν διαφορετικό πολιτικό σχέδιο από αυτό της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Σχόλιο : Οι δυο βουλευτές δεν διαγράφηκαν όταν καταψήφισαν το νέο Μνημόνιο που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση συνεργασίας στην οποία συμμετέχει η Δημοκρατική Αριστερά αλλά διαγράφονται σήμερα, κυρίως επειδή αρνήθηκαν να μην καταλογίσουν ευθύνες και στον Ευάγγελο Βενιζέλο για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Υποθέτω ότι πρώτος ο ίδιος ο έντιμος Φώτης Κουβέλης θα νιώθει άβολα για τις πρόσφατες επιλογές του. Καμία πιθανή λύση για τη χώρα δεν μπορεί να περιλαμβάνει μια τόσο προκλητική δόση ατιμωρησίας.


parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: