14.1.13

Το νέο σχήμα της “Ελευθεροτυπίας”...



Εκδότης είναι η Μάνια Τεγοπούλου και ιδρυτής ο πατέρας της, Κίτσος Τεγόπουλος. Διευθυντής ο Βαγγέλης Παναγόπουλος με συμβούλους έκδοσης την Αριστέα Μπουγάτσου και ...
το Φίλιππο Συρίγο, Αρχισυντάκτες είναι οι, Σίσσυ Αλωνιστιώτου, Β. Δεληπέτρος, Χρ. Ζέρβας, Κ. Κυριακόπουλος, Γ. Μαρνέλλος και Δ. Νικολακόπουλος.

-Ιδιοκτήτρια εταιρεία των σημάτων είναι η Χ. Κ. Τεγόπουλος, ενώ τη διοίκηση και τη διαχείριση της έκδοσης έχει η “Τρίτη Όψη ΑΕ Εντύπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων”. Η “Τρίτη όψη” έχει υπογράψει σύμβαση με την Χ.Κ.Τεγόπουλος αναλαμβάνοντας με δικά της έξοδα την επανέκδοση του φύλλου και αποδίδοντας στην εταιρεία ποσοστό 90% των καθαρών της κερδών. Ο δικηγόρος Χάρης Οικονομόπουλος από τις 6 Δεκεμβρίου 2012 ελέγχει το 27% της Χ. Κ. Τεγόπουλος. Η Μάνια Τεγοπούλου έχει το 25,18% και η Ελένη Τεγοπούλου 25,17% . Έχει τη δυνατότητα να αυξήσει το μερίδιο του ως το 40,23% με την οικογένεια να μειώνει τη συμμετοχή της ως και στο 50,1%. (25% σε κάθε αδερφή) Την εκτύπωση του φύλλου έχει η “Ναυτεμπορική” και τη διανομή το Άργος”.

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: