1.1.13

Και σε λίστα αναμονής οι Γερμανοί ... για το επόμενο λιομάζωμα!...


Μυρωδιές και εικόνες από την ύπαιθρο αλλά και την παράδοση της Κρήτης έλαβαν, αυτές τις ημέρες, οι Γερμανοί που βρίσκονται στο νησί στο πλαίσιο του προγράμματος "Λιομάζωμα"
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του προγράμματος, Σταμάτη Λυμπερόπουλο, το πρόγραμμα αυτό...
αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το ποιοτικό, εθνικό προϊόν, το ελαιόλαδο.

Εν τω μεταξύ ακόμη και σε λίστα αναμονής "εγγράφονται" Γερμανοί τουρίστες που διεκδικούν μια θέση στο επόμενο γκρουπ των "30" που θα έρθουν στην Κρήτη για ... μεροκάματο στα λιόφυτα!

Οι 30 Γερμανοί τουρίστες, που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στην Κρήτη, στο πλαίσιο του προγράμματος "Λιομάζωμα" που υλοποιείται από το 1999, αφού ράβδισαν ελιές και επισκέφθηκαν ελαιοτριβείο, είδαν από κοντά τα έθιμα της Κρήτης, γνωρίζοντας -ως προσκεκλημένοι της Περιφέρειας και του δήμου- τους εορτασμούς για την Πρωτοχρονιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα από τη ραδιοφωνία - τηλεόραση της Βαυαρίας, κάθε ένα άτομο που επισκέπται την Ελλάδα επηρεάζει 97 άτομα, θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με την εμπειρία του.

Οι 30 της φετινής αποστολής, πάντως, φαίνονται - εκτός από πλήρως ενήμεροι για το ελαιόλαδο - να ειναι και άκρως ικανοποιημένοι από την παραμονή και τις εμπειρίες τους από την Κρήτη, γεγονός που σημαίνει ότι η θετική τους διάθεση θα "μεταφερθεί" σε ... σχεδόν 3.000 ανθρώπους!...
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: