28.1.13

Στην αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις Κουράκη...


"Πυρά" στη ΝΔ, καταλογίζοντας της «αγωνιώδη εμμονή» να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ, μπλέκοντας ακόμα και την Εκκλησία σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι στοχοποίησης της ... Αριστέρας, κάνει λόγο η Κουμουνδούρου σε ανακοίνωσή της για το θέμα με τις δηλώσεις Κουράκη.

Αφού σημειώνεται ότι πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ είναι ο διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους, «ως αποτέλεσμα μιας διαδικασίας διαλόγου και συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών», επισημαίνεται ότι η προσωπική -όπως χαρακτηρίζεται- πρόταση του κ. Κουράκη στο συνέδριο «Εκκλησία και Αριστερά» δεν είναι καινοφανής, καθώς στο παρελθόν έχει υιοθετηθεί τόσο από τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, όσο και από άλλα στελέχη που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ εφαρμόζεται σε ευρωπαϊκές χώρες.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί τις επίμαχες δηλώσεις ως μέρος της γνωστής στρατηγικής επίθεσης στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του και του αποπροσανατολισμού των πολιτών από τα πραγματικά επίδικα της συγκυρίας.

Η Ν.Δ., καταλήγει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν διστάζει να εμπλέξει στους βρώμικους σχεδιασμούς της ακόμα και την Εκκλησία, να την εντάξει και αυτήν σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι στοχοποίησης της αριστεράς, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις μιας τέτοιας ενέργειας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: