23.1.13

Bενιζέλος για Λοβέρδο: Δεν μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι θα ξεκινήσουν καινούργια καριέρα πατώντας τα 60...

Δείπνο του Ευάγγελου Βενιζέλου για την κεντροαριστερά οργανώθηκε την Τρίτη το βράδυ στο ξενοδοχείο Ηλέκτρα με θέα την Ακρόπολη. Στο δείπνο συμμετείχαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, νυν και πρώην υπουργοί, συνδικαλιστές, εκπρόσωποι της...
αγοράς και των πανεπιστημίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δείπνο οργανώθηκε με πρωτοβουλία του γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και της Χριστίνας Μανωλοπούλου. Σύμφωνα με το Βήμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσίασε μια εισήγηση 14 σημείων, για την παγκοσμιοποίηση, τις γεωπολιτικές αλλαγές και την επίδραση τους στην περιοχή μας, τις ευρωατλαντικές σχέσεις, τι πρέπει να γίνει με το ΠαΣοΚ.

Στις τοποθετήσεις έγινε συζήτηση πώς θα μετατραπεί το ΠΑΣΟΚ σε σύγχρονο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα και ασκήθηκε έντονη κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στην πολιτική τακτική που ακολουθεί αλλά και σε όσους επιχειρούν την κατάτμηση της παράταξης χωρίς όμως να αναφερθούν σε ονόματα.

Κάποιος από το ακροατήριο μίλησε καυστικά για «το πανηγυράκι γύρω από ΠΑΣΟΚ και την κεντροαριστερά» προκαλώντας αιχμηρό σχόλιο του κ. Βενιζέλου για τον Ανδρέα Λοβέρδο.

«Φαίνεται ότι εκτός των άλλων παραμέτρων θα πρέπει να πάρουμε υπόψη μας και την κρίση μέσης ηλικίας. Όταν ο Γιούνκερ στα 59 του έχει συμπληρώσει 18 χρόνια ως πρωθυπουργός και φεύγει από το Εurogroup και ο Ομπάμα θα τελειώσει τη δεύτερη θητεία του στα 57 του δεν μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι θα ξεκινήσουν καινούργια καριέρα πατώντας τα 60», είπε.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι θύμα της κρίσης αλλά είναι και εγγυητής και καθοριστικός παράγοντας για τη σταθεροποίηση της χώρας» είπε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε:

«Το θέμα δεν είμαι πια κυβέρνηση υπάρχει τώρα αλλά ποιά κυβέρνηση θα υπάρξει μετά τις εκλογές, ποιά συμμαχία κομμάτων».

Στο δείπνο παρευρέθηκαν οι τέσσερις υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ευάγγελος Λιβιεράτος, Δημήτρης Ελευσινιώτης, Δημήτρης Κούρκουλας.

Από τους βουλευτές προσεκλήθησαν οι Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Γιάννης Μανιάτης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραίτης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της Εθνικής ο Γιώργος Ζαννιάς.

Η εκπρόσωπος Τύπου Φώφη Γεννηματά συντόνιζε τη συζήτηση ενώ παρόντες ήταν οι Δημήτρης Καρύδης, Στέλιος Αγγελούδης. Ευγένιος Γιαννακόπουλος, Χριστίνα Μανωλοπούλου, Γιώργος Κουτρουμάνης, Χρήστος Πρωτόπαπας, Αθηνά Δρέττα, Νάντια Γιαννακοπούλου, Γιάννης Δατσέρης, Πάνος Μπεγλίτης, Νίκος Ανδρουλάκης, Χρήστος Δερβένης, Γιώργος Σιακαντάρης, Γιώργος Βερνίκος....
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: