21.1.13

Πρόκληση: Η σύζυγος Σταϊκούρα εισέπραξε 38.000 ευρώ από την Βουλή ...

Βαρύ κλίμα για τον αναπληρωτή υφυπουργό Οικονομικών...
Έντονες αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει στο εσωτερικό της κυβέρνησης η αποκάλυψη της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», σύμφωνα με την οποία η...
σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, έχει διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος από το 2009 σε γραφείο Ευρωβουλευτή, άρα αμείβεται από τον κρατικό κορβανά. Ακόμη πιο δυσμενή σχόλια απέσπασε η αντίδραση του κ. Σταϊκούρα, ο οποίος στην προσπάθεια του, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, επιχείρησε να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα.

Επειδή, λοιπόν, το στοιχείο που δημοσίευσε η εφημερίδα είναι συγκεκριμένο, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, είναι βαθιά εκτεθειμένος. Το γεγονός ότι η σύζυγός του, είχε ετήσιες απολαβές ως μετακλητή υπάλληλος της Βουλής, ύψους 38.000 ευρώ, είναι τουλάχιστον προκλητικό σε μια περίοδο που η κυβέρνηση κόβει μισθούς και συντάξεις. Η μόνη διέξοδος για τον κ. Σταϊκούρα, είναι η παραίτηση της συζύγου του. Διαφορετικά, η πρόκληση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο παραμένει αναλλοίωτη. Εκτός, κι’ αν ο αναπληρωτής υπουργός εξακολουθεί να πιστεύει, ακόμη και σήμερα, ότι επειδή είναι μετακλητή υπάλληλος η σύζυγός του, δικαιολογούνται τα πάντα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι στο θέμα θα πρέπει να παρέμβει το Μέγαρο Μαξίμου.

ΑΞΙΖΕΙ: Από το Σάββατο το μεσημέρι ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας έστελνε μηνύματα και τηλεφωνούσε σε δημοσιογράφους, στην προσπάθεια του να κρύψει την αλήθεια, και να περιορίσει τον πολιτικό του διασυρμό.
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: