31.12.12

Ο Παπαδημούλης «μπλόκαρε» τον Καρύδη στο Twitter!...


Με μπλοκάρισμα στο λογαριασμό του στο Twitter απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη.
Στο εξής ο Δημήτρης Καρύδης δεν θα μπορεί να...
σχολιάζει τα όσα γράφει στον λογαριασμό του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας της κόντρας που ξέσπασε μεταξύ τους χθες με αφορμή τις αιχμές του τελευταίου κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδημούλης έιχε γράψει: «Βενιζέλος: Δεν αξιοποίησε την λίστα, δεν μάζεψε ούτε ένα €, δεν ενημέρωσε καν για την ύπαρξη της τον διαδοχό του, αλλά την υπεξαίρεσε! Φταίει;» ενώ προχθές είχε σημειώσει: «Σχέδιο εξόντωσης Βενιζέλου με εκτελεστή τον εκλεκτό του Χρυσοχοιδη, Διώτη και... υπεύθυνο τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ. Αυτοπυροβολισμός!».

Ο Δημήτρης Καρύδης με τη σειρά του απάντησε: «Το είδαμε και αυτό.Ο Παπαδημούλης σε ρόλο Αρτέμη Μάτσα. Φυσικά και δεν έχει καμία σχέση ο Χρυσοχοϊδης με όλα αυτά. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως έχει. Ο αυτοπυροβολισμός λοιπόν είναι δικός τους με τα δήθεν 600 ονόματα και την εμμονή για στοχοποίηση Βενιζέλου που έπεσε ξανά στο κενό...
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: