9.12.12

Το πλυντήριο Pretender των Καραμανλή και Σαμαρά...


smartpost.gr

Ακόμη ένας προστέθηκε στην αλυσίδα των τελειωμένων τύπων που είπαν να τσιμπήσουν κανα παραδάκι βγάζοντας όλο το μίσος τους για τον Γιώργο Παπανδρέου σε βιβλίο.

Γιάννης Πρετεντέρης! Ο οποίος έγραψε βιβλίο για να...

μας πει ότι δεν φταίνε καθόλου για την κατάσταση της χώρας οι εμπρηστές της κυβέρνησης Καραμανλή μέχρι το 2009 – για όλα φταίνε οι πυροσβέστες της κυβέρνησης Παπανδρέου που δεν πολέμησαν τη φωτιά όπως και όσο έπρεπε.

Πραγματικά δεν υπήρχε ανάγκη να μπει σε τέτοιο κόπο. Όλοι έχουν καταλάβει ότι το μεγάλο άγχος του είναι να ξεπλύνει τελείως τις ευθύνες Καραμανλή, Σαμαρά και των άλλων παιδιών μέχρι το 2009. Και να πέσει όλο το ανάθεμα στον Γιώργο Παπανδρέου. Για αυτό πασχίζει, ιδρώνει, χτυπιέται κάθε βράδυ στο δελτίο του MEGA. Για αυτό έχει μετατρέψει την καθημερινή στήλη του στην τελευταία σελίδα στα “ΝΕΑ” σε γραμμιτζίδικο δελτίο του Μεγάρου Μαξίμου.

Και στην περίπτωση του Γιάννη Πρετεντέρη ταιριάζει γάντι η απάντηση που έδωσε ο Γ. Παπανδρέου πριν μία εβδομάδα σε διάφορα “αφεντικά”:

“Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι συγκεκριμένα κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίας εναντίον μου. Προφανώς, επειδή φοβούνται πως ό,τι και να κάνουν, όποιο ψέμα και να πουν, όσο και να με χτυπήσουν, θα με βρίσκουν σταθερά απέναντι τους.
Ότι δεν θα με λυγίσουν.
Καλά κάνουν και φοβούνται.”

Δεν υπάρχουν σχόλια: