2.12.12

O Mιχάλης Γουλανδρής πούλησε τη θαλαμηγό Beluga για 3,4 εκατ. ευρω...


Δείτε την φωτογραφία...
Σε ξένο κροίσο πέρασε η πολυτελής θαλαμηγός «Beluga», το πλωτό παλάτι του Μιχάλη Γουλανδρή που απ' ό,τι φαίνεται αποφάσισε να πουλήσει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Realnews" το σκάφος του Ελληνα εφοπλιστή ανήκει πλέον σε... Σαουδάραβα κροίσο έναντι 3,4 εκατ. ευρώ και η αγοραπωλησία έγινε στο Μονακό πριν από λίγους μήνες.

Το Beluga είναι ένα από τα πιο αριστοκρατικά πλοία που όργωνε μέχρι τώρα τις θάλασσες του Αιγαίου και έχει αποτελέσει όλα αυτά τα χρόνια το πλωτό γραφείο του εφοπλιστή , στο οποίο έχει υπογράψει μερικές από τις πιο σημαντικές συμφωνίες του.

Πάρτι που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και δείπνα που συνήθιζε να διοργανώνει για τους καλεσμένους του από το εξωτερικό, πάντα μακριά από τους φωτογραφικούς φακούς και τα αδιάκριτα βλέμματα έχουν διαδραματιστεί με απόλυτη επιτυχία στο σκάφος μήκους εκατόν πενήντα ποδών.

Η πολυτελής θαλαμηγός κατασκευάστηκε το 1968 από το ναυπηγείο Ishikawajima Harima Heavy Ind. και η οικογένεια Γουλανδρή προχώρησε στην ανακατασκευή της τριάντα χρόνια αργότερα, την οποία ανέλαβε ο James Auld. Τους κομψούς του χώρους και τα άνετα decks του φροντίζει δεκαπενταμελές πλήρωμα, ενώ τα σαλόνια του φιλοξενούν σπάνια έργα Τέχνης.



 

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: