10.12.12

«Eπτά χρόνια πάρτυ...


 ...κάνουν οι μιζαδοροκορλεόνηδες των δομημένων… »...
Ξαναχτύπησε μέσω facebook και twitter ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ανοίγοντας ένα θέμα «καυτό» την επί 7 χρόνια καθυστέρηση στην ανάκριση της υπόθεσης των δομημένων ομολόγων…
«Οι... μιζαδοροκορλεόνηδες του μεγάλου κόλπου των δομημένων ομολόγων κάνουν πάρτι από τις ανεξήγητες καθυστερήσεις στις ανακρίσεις που αισίως τείνουν να πατήσουν τα 7 χρόνια» αναφέρει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ για να θυμίσει ότι πρόκειται για μια υπόθεση που βούλιαξε τα ασφαλιστικά ταμεία, σε βάρος του δημόσιου συμφέροντος, αλλά και σε βάρος χιλιάδων ασφαλισμένων.

Ο Καρχιμάκης αναρωτιέται για τις ανεξήγητες καθυστερήσεις της ελληνικής δικαιοσύνης σε ένα τέτοιας σημασίας θέμα. «Πόσα χρόνια επιτέλους χρειάζεται ο εφέτης ανακριτής για να ολοκληρώσει την ανάκριση του μεγαλύτερου σκανδάλου και να αποδοθούν κάθε μορφής ευθύνες στους κορλεόνηδες της φαυλότητας αυτής» αναφέρει χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι οι καθυστερήσεις δίνουν την εντύπωση της αρνησιδικίας και δημιουργούν την πεποίθηση στην κοινωνία ότι υπάρχει αναιτιολόγητη καθυστέρηση στην απονομή των ευθυνών, που υπονομεύει και το δημόσιο συμφέρον και τα ατομικά δικαιώματα στην εμπιστοσύνη σε θεσμούς όπως η δικαιοσύνη που είναι ανάγκη, ειδικά σε αυτή την δύσκολη περίοδο, να αποτελούν τους θεματοφύλακες ασφάλειας μιας κοινωνίας.

Καταλήγοντας, ο Μ. Καρχιμάκης καλώντας τον πρόεδρο και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να επέμβουν για την επιτάχυνση της απονομής δικαιοσύνης, σε ένα μείζονος σημασίας θέμα που υπονόμευσε τα ταμεία και τα ασφαλιστικά δικαιώματα χιλιάδων ανθρώπων .
matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: