1.12.12

Eκατσε μόλις... 11 λεπτά...



Ο Βενιζέλος μας "πέταξε", βορά στους πολιτικούς αντιπάλους...
Την ενόχλησή τους εξέφρασαν στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μετά την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ αίσθηση προκάλεσε η 11λεπτη παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ορισμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ αισθάνονται ενοχλημένα για το γεγονός ότι... ενώ τους πήρε τηλέφωνο ο κ. Βενιζέλος για να παραστούν στην συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, εκείνος μέσα από την ομιλία του, τους «πέταξε», όπως λένε, βορά στους πολιτικούς αντίπαλους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λένε τα στελέχη αυτά, αντί να ενώσει το κόμμα , που έτσι και αλλιώς το έχει περιορίσει , κάνει ακριβώς το αντίθετο. Το μοιράζει στα δύο με συνέπεια να μην μπορεί στη συνέχεια να κεφαλαιοποιήσει την πολιτική του.

Στέλεχος που βρίσκεται κοντά στον κ. Βενιζέλο της νεώτερης γενιάς , έλεγε σε πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, «ευτυχώς που ήρθαν και οι Παπανδρεϊκοί, γιατί αλλιώς η αίθουσα θα ήταν άδεια».

Άλλος πάλι, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έλεγε ότι ο κ. Βενιζέλος έχει λάθος τακτική. Πότε καλεί τα στελέχη και πότε τα διώχνει, και αυτό έχει κάνει δυσκολότερο το μήνυμα που θέλει να εκπέμψει.
Ηχηρή ήταν η απουσία ορισμένων στελεχών: Άννα Διαμαντοπούλου, Βάσω Παπανδρέου, ενώ με νόημα ο κ. Λέβεδος πήγε στο χώρο για μόλις 11 λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε.





Πηγή: egiakoumis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: