9.12.12

Διευρύνονται οι έρευνες για το θάνατο της νοσοκόμας στην φάρσα με την Κέιτ...



Σε επαφή με την αστυνομία της Αυστραλίας βρίσκεται η Scotland Yard προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου της νοσοκόμας που... απάντησε στο τηλεφώνημα φάρσα προς το νοσοκομείο όπου βρισκόταν η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον με αδιαθεσία.

Η 46χρονη γυναίκα πέθανε την Παρασκευή λίγες ημέρες αφότου απάντησε στο τηλέφωνο, αλλά δεν ήταν αυτή που έδωσε τις πληροφορίες για την κατάσταση της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Ο θάνατος της νοσοκόμας θεωρείται πιθανή αυτοκτονία, αλλά, σύμφωνα με την Μητροπολιτική Αστυνομία, η νεκροψία θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα.

Οι ιδιοκτήτες του ραδιοφωνικού σταθμού που πραγματοποίησε τη φάρσα έκαναν έκτακτο συμβούλιο για το θέμα. Χαρακτήρισε «τραγωδία» τον θάνατο της Τζασίντα Σαλτνάνα, ωστόσο, ανέφερε ότι «δεν θα μπορούσε να έχει προβλεφθεί».

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αυστραλίας σταμάτησε να μεταδίδει διαφημίσεις, ενώ η εκπομπή των δύο παραγωγών έχει διακοπεί.

Τη «βαθύτατη θλίψη» τους για τον θάνατο της 46χρονης εξέφρασε το ζεύγος Κέιτ και Ουίλιαμ. Η νοσοκόμα ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά.

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι «σε καμία στιγμή δεν είχε παραπονεθεί το παλάτι στο νοσοκομείο για το περιστατικό».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: