21.12.12

Σαμαράς στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: «Όχι σε ανασχηματισμό και εκλογές» ...



Διαψεύσει τα σενάρια ανασχηματισμού ο Πρωθυπουργός και περνάει σε σημαντικές ανακοινώσεις μέσα από την αποκαλυπτική συνέντευξή του στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ


Κανένα νέο μέτρο δεν θα ληφθεί, εφόσον η Ελλάδα τηρήσει τα... συμφωνηθέντα, ξεκαθαρίζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Ο κ. Σαμαράς βάζει τέλος στα σενάρια ανασχηματισμού, καθώς σημειώνει ότι "δεν βρίσκεται πολύ κοντά", ενώ αποκλείει και το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι προσπαθεί να κλείσει και τη συζήτηση για το ενδεχόμενο αλλαγής του εκλογικού νόμου.

"Μια τέτοια συζήτηση θα δημιουργούσε σε λάθος στιγμή και χωρίς λόγο, προεκλογικό κλίμα, πράγμα που δεν είναι στις προθέσεις κανενός", λέει χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την άνοδο της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι μόλις αρχίσει να σταθεροποιείται η οικονομία και να αποκαθίσταται η αίσθηση της ελπίδας, τα άκρα θα υποχωρήσουν.

"Κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν τον κόσμο στην απελπισία. Ήδη όμως χάνουν έδαφος" τονίζει ο κ. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στο 2013 θα δούμε τις πρώτες ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, καθώς απομακρύνεται η "δραχμοφοβία".

Σε ερώτηση για το φορολογικό, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για 4 άξονες, που καθορίζουν τη στρατηγική της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι στόχος είναι η ελάφρυνση όσων έχουν εισόδημα μέχρι 23.000 ατομικό εισόδημα, η προσέλκυση επενδύσεων, η πάταξη της φοροδιαφυγής και η διεύρυνση της φορολογικής βάσης.

Περισσότερες αποκαλύψεις από την συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ σήμερα Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: