17.12.12

Νάτος, νάτος ο αρχηγός...


Νέο κόμμα ετοιμάζεται πυρετωδώς από τα στελέχη που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου. Θα πρόκειται για ένα αντι-μνημονιακό κόμμα και θα καλύπτει στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ ως την άκρα Δεξιά.

Σύμφωνα με...

πληροφορίες που δημοσιεύει η Realnews αμέσως μετά τις γιορτές θα είναι έτοιμο το κείμενο της εθνικής πρότασης του νέου κόμματος και το όνομα που προκρίνεται είναι «Πατριωτική Αναγέννηση» ή «Νέα Ελλάδα».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι επικεφαλής του νέου κόμματος θα είναι ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Ζώης με το σύστημα της διαρχίας, ο πρώτος επικεφαλής στην κοινοβουλευτική ομάδα και ο δεύτερος επικεφαλής στο κόμμα, αφού δεν εξελέγη βουλευτής.

Στόχος των στελεχών που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Ελληνες είναι να συγκεντρώσουν στη Βουλή 10 βουλευτές. Ηδη έχουν αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ ο Κώστας Μαρκόπουλος και ο Γιάννης Κουράκος ενώ τα παραιτηθέντα στελέχη συνομιλούν και με άλλους ανεξάρτητους βουλευτές όπως ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Νίκος Σταυρογιάννης, ο Γιώργος Κασαπίδης και ο Θόδωρος Σολδάτος που έχουν διαγραφεί από τη ΝΔ επειδή δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 3.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στην απόφαση των βουλευτών που αποχώρησαν από τους ΑΝΕΛ ήταν η υποψία ότι ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης εμπλέκεται στη χρηματοδότηση του κόμματος του Πάνου Καμμένου. Τη συγκεκριμένη καταγγελία έκανε στην τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος ο Γιάννης Κουράκος και αποφασίστηκε από τους διαφωνούντες να καταγγείλουν τον Πάνο Καμμένο και να αποχωρήσουν



πηγή: karfi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: