1.12.12

Νέο χτύπημα Ψυχάρη σε Κακλαμάνη: Εφαψίας του Φοίνικος ο Τέως τέως...


Για τρίτη συνεχή ημέρα συνεχίζεται η... αλληλογραφία του εκδότη των εφημερίδων Βήμα και Νέα Σταύρου Ψυχάρη με τον τέως πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη μέσα από τις στήλες του Μικροπολιτικού.

Ο κ. Ψυχάρης σήμερα υποστηρίζει, απατώντας στους ισχυρισμούς του κ.Κακλαμάνη:..
.

Αγαπητέ Μικροπολιτικέ,

Σου έγραφα προχθές για τον... έφεδρο πολιτικό ο οποίος αυτοαπεκλείσθη στο παρελθόν από το να είναι υποψήφιος για αρχηγός του ΠΑΣΟΚ όταν ο μακαρίτης Ευάγγελος Γιαννόπουλος δήλωσε ότι αν δεν απέσυρε τις σκέψεις περί υποψηφιότητος ο συγκεκριμένος παλαιός* πολιτικός θα έκανε ο ίδιος καταλυτικές δηλώσεις.

Ο κ. Αποστόλης Κακλαμάνης (Τέως τέως κ.λπ. και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) εξέφρασε προ ημερών την οργή του για τον τρόπο... διορισμού** των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ, διασύροντας προφανώς τους τέσσερις έως τώρα εκλεγμένους προέδρους (Α. Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Γ. Παπανδρέου, Ευ. Βενιζέλος).

Ισως ο κ. Εφεδρος Αξιωματικός (θα εξηγήσω τον... τίτλο αυτόν!) να θεωρεί ότι πρέπει ο τυχόν υποψήφιος να έχει λ.χ. μια συστατική επιστολή διά χειρός Παλαΐνη*** ότι παρακολούθησε τα Σεμινάρια της Νέας Σμύρνης (πτυχία υπό Εφαψιών του Φοίνικος που αναγεννάται εκ της τέφρας του).

Δεν έχω καιρό σήμερα να γράψω περισσότερα για τον Τέως τέως ο οποίος μπορεί να αποσυρθεί του δημοσίου βίου. Θα μείνει βέβαια η φωτογραφία του στο Κοινοβούλιο. Για να μας θυμίζει τις δαπάνες εν ονόματι... Ιντέρνα Κόρπορις!

Με συντροφικούς χαιρετισμούς

Αθηναίος Πολίτης,

Φύλαξ (γραπτών) Αρχείων

και Φωτογραφιών

* Ο Τέως τέως ανήκει στους παλαιούς πολιτικούς. Προσεπάθησε να εκλεγεί βουλευτής με την Ενωση Κέντρου το 1964 και απέτυχε. Ο Γεώργιος Παπανδρέου τον διόρισε ρουσφετολογικώς Γεν. Γραμματέα του υπ. Κοινωνικής Πρόνοιας. Το βασικό προσόν του ήταν προδήλως το ότι είχε υπηρετήσει ως έφεδρος αξιωματικός!

** Παρέλειψα κακώς το όνομα του κ. Μιχ. Σάλλα ως μέλους της Επιτροπής διορισμού αρχηγών του ΠΑΣΟΚ κατά Κακλαμάνην – σκοπίμως. Διότι κατά τον διορισμό του προτελευταίου είχε

αυτοεξαιρεθεί.

*** Αριστείδης και Χαράλαμπος Παλαΐνης, αξιωματικοί του Στρατού, το δίδυμο απολύτου εμπιστοσύνης του δικτάτορα Ιωαννίδη


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: