16.12.12

«Τι λέει αυτός που δεν του σηκώνεται;»...

Τα φαρμακερά σχόλια της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής...
Τι σημαία του ανένδοτου αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής έχει υψώσει η γνωστή ηθοποιός, ψυχολόγος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία έχει... αναλάβει τον πρώτο ρόλο στην ολομέτωπη επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά της Χρυσής Αυγής.

Μιλώντας στο «Πρώτο Θέμα» η Α. Αλ Σάλεχ, η οποία είναι σύμβουλος του Ευ. Βενιζέλου, σε θέματα ρατσιστικής βίας και ηγείται του στρατηγείου της Ιπποκράτους κατά του νεοναζισμού, λέει: «Η Χρυσή Αυγή είναι μία συμμορία δολοφόνων, μια συμμορία εγκληματιών».

Η Αλ Σάλεχ εξαπολύει τις επιθέσεις της κατά της Χρυσής Αυγής και από το Twitter. To πλέον χαρακτηριστικό tweet ήταν αυτό που απηύθυνε στον Γ. Γερμενή (Καιάδα), όταν εκείνος είχε πει το περίφημο «εγέρθητι».

«Τι λέει αυτός που δεν του σηκώνεται;» αναρωτιόταν ρητορικά η Αφ. Αλ Σάλεχ στο Twitter και συνόδευε τη φράση με μία φωτογραφία ενός κουτιού Βιάγκρα, στο οποίο αναγραφόταν: «εγέρθητι- δείγμα σεβασμού».

Φυσικά, από τα βέλη της κ. Αλ Σάλεχ δεν γλιτώνει και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ηλίας Κασιδιάρης. «Όταν βγαίνει ο Κασιδιάρης και λέει στο κρητικό κανάλι ότι αν δεν ήμουν βουλευτής θα ήμουν συνταγματάρχης και θα έκανα πραξικόπημα, έχουμε χάσει κάθε όριο και πρέπει να αντιδράσει η δημοκρατία. Εμένα δεν με απασχολεί ποιος είναι αυτός ο Κασιδιάρης και τι έχει στο μυαλό του, αλλά ούτε και ο Χίτλερ ήταν ευφυής ή θεωρούνταν ευφυής».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: